Τι απαντά ο πατέρας της 4χρονης Μελίνας για τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για τον θάνατο της κόρης του

0

Έκπληκτος με τα όσα ειπώθηκαν στη Βουλή για την υπόθεση θανάτου της μικρής Μελίνας δηλώνει ο πατέρας του άτυχου κοριτσιού.

Ο πατέρας της άτυχης 4χρονης, που έφυγε από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2015 έπειτα από μία επέμβαση ρουτίνας για κρεατάκια στη μύτη στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, ζητά να μάθει από τι πέθανε το παιδί του, να γίνει καταλογισμός ευθυνών και εάν κάποιος φταίει να τιμωρηθεί.

“Δηλώνω έκπληκτος. Δεν μπορώ να φανταστώ ότι με αφορμή την υπόθεση Novartis ξαφνικά ανοίγει ξανά, έπειτα από δύο χρόνια, ο φάκελος του παιδιού. Υπάρχουν υποθέσεις με άλλα περιστατικά που έχουν φτάσει πολύ πιο γρήγορα σε μία δικαίωση και εγώ περιμένω χωρίς να μου έχει πει κανείς το παραμικρό” φέρεται να είπε ο πατέρας της άτυχης 4χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο αντιπρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης από το βήμα της Βουλής εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη και την Γενική Επιθεωρήτρια Δημόσιας Διοίκησης Μαρία Παπασπύρου αναφερόμενος στην υπόθεση του θανάτου της μικρής Μελίνας.

Δείτε το βίντεο από το ΣΚΑΪ:

πηγη

Απάντηση