Θρήνος στην Πτολεμαΐδα στην κηδεία της 33χρονης Αποστολίας και του 3χρονου Παύλου(update)

0

– Θρήνος στην Πτολεμαϊδα στις κηδείες της μητέρας και του τρίχρονο παιδιού της που σκοτώθηκαν ακαριαία
– Τραγική φιγούρα ο Υπάτιος Πατμάνογλου που έφτασε υποβασταζόμενος και δείχνει να έχει καταρρεύσει
– “Ποτάμια” τα δάκρυα από τους γονείς και τις αδερφές της άτυχης Αποστολίας
– Βουβός ο πόνος των κατοίκων που ζουν το δράμα της οικογένειας

Συγκλονισμένο παρακολουθεί το πανελλήνιο το δράμα των οικογενειών που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα στο φρικτό τροχαίο της Αθηνών – Λαμίας. Δραματικές στιγμές, σπαραγμός και ένα μεγάλο “γιατί” από τους συγγενείς και φίλους της οικογένειας Πατμάνογλου.

Πηγή φωτό: kozanilifeΠηγή φωτό: kozanilife

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Σκέπης. Τραγική φιγούρα, ο σύζυγος της 33χρονης Αποστολίας και πατέρας του μικρού Παύλου, που σώθηκε από θαύμα καθώς είχε βγει από το όχημα δευτερόλεπτα πριν από την τραγωδία. Έφτασε στην εκκλησία υποβασταζόμενος και -σύμφωνα με οικογενειακούς του φίλους- κατέρρευσε από τη στιγμή που είδε τα αγαπημένα του πρόσωπα στο ίδιο φέρετρο.

Στο πρόσωπό του αποτυπώνεται η θλίψη ενός ανθρώπου που έχασε τα στηρίγματα της ζωής του. Τα σημάδια από τα εγκαύματα που υπέστη είναι πλέον εμφανή…

Η νεκρώσιμος ακολουθία των δύο θυμάτων τελέστηκε στην Πτολεμαΐδα με συγγενείς φίλους, αλλά και άλλους ανθρώπους που δεν γνώριζαν την οικογένεια να βρίσκονται εκεί για να πουν το τελευταίο “αντίο” στην άτυχη μητέρα και το μωρό της, καθώς και να συμπαρασταθούν στον τραγικό πατέρα!

Η μητέρα και η αδελφή της Αποστολίας, συντετριμμένες, έφτασαν στην εκκλησία μαυροντυμένες και κρατώντας στα χέρια τους την φωτογραφία της 33χρονης.

Ο Υπάτιος Πατμάνογλου, που είδε την σύζυγο και το παιδί του να καίγονται μέσα στο αυτοκίνητό του, στεκόταν όρθιος με τη βοήθεια του αδελφού του και συγγενών, ενώ τα δάκρυα έτρεχαν “ποτάμια” και από τις αδελφές και τους γονείς της άτυχης Αποστολίας.

Από χθες κοντά στην οικογένεια βρίσκεται ο πνευματικός πατέρας του Υπάτιου. Ο ιερέας που μίλησε με τον τραγικό πατέρα, λίγο μετά την τραγωδία…

 

Απάντηση