Θρίλερ σε Κερατσίνι-Βουλιαγμένη με δύο νεκρούς σε καμένα αυτοκίνητα

0

Το όχημα που κάηκε στη λεωφόρο Σχιστού ανήκει σε αστυνομικό – Ο νεκρός είναι ο αδελφός του – Στην εκδοχή της αυτοκτονίας συγκλίνουν οι αρχές – Πλήρες μυστήριο με το καμένο ΙΧ στη Βουλιαγμένη, πιθανότερο σενάριο η εγκληματική ενέργεια

Διαφορετική τροπή παίρνει το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο στο Κερατσίνι μέσα στο οποίο οι πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο στις 3 τα ξημερώματα βρήκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών ήταν η υπόθεση με το καμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού ήταν εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό με το καμμένο αυτοκίνητο και το απανθρακωμένο πτώμα στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην παραλία Καβουρίου οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το καμμένο όχημα βρέθηκε στις 5:20 όταν και ενημερώθηκε η πυροσβεστική.

Leave a Reply