Θρίλερ! Το έσκασε ο τραυματίας που προκάλεσε το τροχαίο στην παραλιακή – Νεκρός ένας αστυνομικός

0

Θρίλερ! Το έσκασε ο τραυματίας που προκάλεσε το τροχαίο στην παραλιακή - Νεκρός ένας αστυνομικός

Σε θρίλερ εξελίσσεται το τροχαίο που έγινε το πρωί στην παραλιακή στο ύψος του Αγίου Κοσμά με νεκρό έναν 49χρονο αστυνομικό, πατέρα δύο παιδιών. Ο 35χρονος που προκάλεσε το δυστύχημα αν και τραυματίστηκε, το έσκασε μέσα από το νοσοκομείο οταν του είπαν οτι θα κάνει αλκοτέστ.

Ο 35χρονος τραυματίας διεκομίσθη στο νοσοκομείο “Γεννηματάς”. Μεταφέρθηκε από τους διασώστες του ΕΚΑΒ στα εξωτερικά ιατρεία για να υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων.

Το έσκασε ο οδηγός που προκάλεσε το τροχαίο αν και ήταν τραυματισμένος

Οταν είπαν στον 35χρονο οτι θα υποβληθεί και σε αλκοτέστ, εκείνος το έσκασε τη στιγμή που δεν τον έβλεπε κανείς. Εμβρόντητοι οι διασώστες τον αναζητούσαν αλλά μάταια.

Πως συνέβη το τροχαίο

Το κακό έγινε στην παραλιακή, στο ύψος του Αγίου Κοσμά προς Γλυφάδα. Το ένα αυτοκίνητο το οδηγεί ενας 49χρονος αστυνομικός.

Το άλλο αυτοκίνητο το οποίο το οδηγεί ο 35χρονος με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πίσω από το αυτοκίνητο του αστυνομικού. Τα δύο οχήματα ντελαπάρουν και σκοτώνεται ακαρίαια ο αστυνομικός, ενώ τραυματίζεται ο 35χρονος.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, ο 35χρονος, ο οποίος είναι σωματώδης και με ξυρισμένο κεφάλι δε φορούσε ζώνη.

Πατέρας δύο παιδιών ο νεκρός αστυνομικός

Θρήνος για τον 49χρονο αστυνομικό, ο οποίος υπηρετούσε στη Διεύθυνση Νοτιοανατολικής Αττικής. Είναι πατέρας δύο παιδιών και σύμφωνα με πληροφορίες βρέθηκε νεκρός με την στολή του καθώς επέστρεφε από την εργασία του μετά από νυχτερινή βάρδια.

Απάντηση