Θρίλερ δίχως τέλος: Έγκλημα ή αυτοκτονία ο θάνατος του Βαγγέλη;

0

ImageHandler

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθεί όλη η Ελλάδα την κορύφωση του δράματος γύρω από το θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος βρέθηκε νεκρός, σήμερα το πρωί, σε γήπεδο κοντά στη Γαλακτοκομική Σχολή των Ιωαννίνων.

Δίπλα στο πτώμα του νεαρού φοιτητή από την Κρήτη, βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο εντείνει το μυστήριο. «Αυτοκτονία ή έγκλημα;» είναι το ερώτημα που απασχολεί όλη την Ελλάδα.

Αυτήν την ώρα, ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας παραμένουν στο σημείο όπου εντοπίστηκε το προχωρημένης σήψης πτώμα του νεαρού Βαγγέλη Γιακουμάκη, ενώ στο σημείο έφτασε και κλιμάκιο ειδικών από το τμήμα εγκλημάτων κατά ζωής της Θεσσαλονίκης.

Η Ασφάλεια Ιωαννίνων εξετάζει όλα τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο χώρο, προκειμένου να έχει πλήρη εικόνα για τις συνθήκες του θανάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν τίθεται θέμα εγκληματικής ενέργειας, ωστόσο ερευνώνται όλες οι πιθανότητες.

Η σορός του Βαγγέλη, που αναγνωρίστηκε από το θείο του, θα μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωάννίνων, για αν γίνει νεκροψία-νεκροτομή και να εντοπιστούν τυχόν σημεία ή τραύματα στο σώμα του, που να μπορέσουν να δώσουν μία πλήρη εικόνα των συνθηκών κάτω από τις οποίες ο νεαρός βρέθηκε νεκρός.

Όπως ενημέρωσε η οικογένεια, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, η κηδεία του άτυχου νεαρού θα γίνει σίγουρα στη γενέτειρά του την Κρήτη, ενώ φαίνεται ότι θα καθυστερήσει λίγες ημέρες, λόγω των διαδικασιών που προβλέπονται…

Από τη νεκροψία-νεκροτομή, ασφαλώς, αναμένονται και οι κρίσιμες απαντήσεις στο ερώτημα αν πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονία…

Leave a Reply