Θήβα: Μετανάστης αυνανιζόταν μπροστά σε 14χρονη μαθήτρια μέρα-μεσημέρι

0

Το κοριτσάκι «πάγωσε», αλλά κατάφερε να φύγει τρέχοντας από το σημείο, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια

Η άμεση άφιξη των ανδρών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. γλίτωσε από το… λιντσάρισμα έναν Πακιστανό μη νόμιμο μετανάστη, που δεν δίστασε να τρομοκρατήσει ένα ανήλικο κοριτσάκι χαϊδεύοντας προκλητικά τα γεννητικά του όργανα σε μια κεντρική πλατεία της Θήβας.

Ήταν μέρα- μεσημέρι της Δευτέρας, όταν η 14χρονη μαθήτρια είχε σχολάσει από το σχολείο και επέστρεφε στο σπίτι της. Περνώντας από την πλατεία, είδε ξαφνικά μπροστά της τον 35χρονο αλλοδαπό να κατεβάζει το παντελόνι του και να αυνανίζεται επιδεικτικά! Το κοριτσάκι «πάγωσε», αλλά κατάφερε να φύγει τρέχοντας από το σημείο, ενώ ταυτόχρονα καλούσε σε βοήθεια.

Όσοι άκουσαν τις κραυγές της, ξέσπασαν κατά του Πακιστανού επιδειξία ο οποίος το έβαλε στα πόδια και προσπάθησε να εξαφανιστεί. Όμως, τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, που τον συνέλαβαν και τον προσήγαν στην Ασφάλεια. Στην προανάκριση αποκαλύφθηκε ότι ο 35χρονος βρίσκεται παράνομα στη χώρα κι έτσι ο εισαγγελέας Πρωτοδικών Θηβών του άσκησε δίωξη για βάναυση προσβολή της αιδούς ανήλικης και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Leave a Reply