Θεωνάς: Οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά στο τέλος του μήνα

0

theonasΤη διαβεβαίωση ότι ακόμη κι αν δεν υπάρξει συμφωνία μέχρι το τέλος του μήνα, οι συντάξεις θα καταβληθούν κανονικά, έδωσε ο νέος διοικητής του ΙΚΑ, Γιάννης Θεωνάς.

«Πριν φτάσει το τέλος του μήνα κάνουμε απανωτές συσκέψεις με τον αναπληρωτή υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων μαζί με τον εκπρόσωπο του κρατικού προϋπολογισμού και πάντα βρίσκουμε τις λύσεις που εξασφαλίζουν ότι 100% οι συντάξεις θα είναι διαθέσιμες στην ώρα τους», δήλωσε ο κ. Θεωνάς, μιλώντας στο MEGA.

Σε ό,τι αφορά την απόφαση του ΣτΕ, με την οποία κρίθηκαν αντισυνταγματικές οι μειώσεις στις συντάξεις, δήλωσε ότι «πρέπει να βρεθούν τα λεφτά για να επιστραφούν», σημειώνοντας ωστόσο ότι αυτή τη στιγμή προέχει η πληρωμή των συντάξεων στο τέλος του μήνα.

«Ας πληρώσουμε τις συντάξεις τώρα που πάμε προς το τέλος του μήνα και μετά θα ασχοληθούμε και με αυτό. Πρώτα πρέπει να πληρωθούν οι τακτικές υποχρεώσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Read more: http://www.newsbomb.gr/oikonomia/news/story/595824/theonas-oi-syntaxeis-tha-katavlithoyn-kanonika-sto-telos-toy-mina#ixzz3cpG8BtFs

Leave a Reply