«Θέλω να έρθω κοντά σου!»

0

 

imagehandler-31Η Αθηνά Παντελίδη, ανήρτησε ένα συγκλονιστικό μήνυμα, ανήμερα της επετείου της γέννησης του Παντελή Παντελίδη. Ο κοσμαγάπητος τραγουδιστής που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα της 18ής Φεβρουαρίου, σήμερα θα γινόταν 33 ετών.

Η μητέρα του τραγουδιστή ανέβασε μία φωτογραφία από την παιδική ηλικία του Παντελή Παντελίδη, γράφοντας:

«Γιατί αστέρι μου δεν είσαι εδώ.Θέλω να σε πάρω στην αγκαλιά μου ,μου λείπεις πολύ. Το ξέρω και σε σένα λείπουμε, το ξέρω ψάχνεις τρόπο να γυρίσεις είμαι σίγουρη.

Σε λατρεύω θέλω ναρθω κοντά σου. Αστέρι μου όλα άλλαξαν από τότε που σε πήραν από κοντά μας, τίποτε δεν είναι το ίδιο. Πόνος πόνος πόνος. Δεν μπορώ να σου ευχηθώ για πρώτη φορά μωρο μου, μου το στέρησαν. Μπορώ όμως να ευχηθώ στους υπεύθυνους που δεν σε έχω, να περάσουν από τον ίδιο πόνο γιατι τότε μόνο θα με νοιώσουν. Δεν με νοιάζει αν κάποιοι σοκαριστούν γι’ αυτό και με χαρακτηρίσουν άσχημα ξέρω όμως τι θέλει η ψυχή μου και από δω και μπρος θα λέω ότι αισθάνομαι.Τις δηθενιές την ανωτερότητα και την άφεση αμαρτιών την αφήνω σε άλλους. Εμένα αυτό θέλει η καρδιά μου.

Ο κόσμος σε λατρεύει το βλέπεις εξάλλου και αυτή η αγάπη όλο και μεγαλώνει και δεν έχει ξανασυμβεί για κανένα καλλιτεχνη .Ψυχή μου όλος ο κόσμος είναι δεμένος με τα σχοινιά σου γιατί αστέρι μου εσύ πάντα θα είσαι εδώ. Δεν λείπεις γιατι το επέλεξε ο Θεός αλλά γιατι αδιαφόρησαν κάποιοι άθλιοι.Να’ σαι καλά παλληκάρι μου».

Leave a Reply