Μια έκπληξη επιφύλασσε στους παίκτες του Survivor ο Σάκης Τανιμανίδης. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης τούς αποκάλυψε ότι θα υπάρχει πλέον άλλο ένα αγώνισμα με διαφορετικούς κανόνες.

Συγκεκριμένα, οι παίκτες επέλεξαν τον καλύτερο και την καλύτερη της ομάδας τους. Οι παίκτες αυτοί – που στην περίπτωση αυτή ήταν ο Γιάννης Τσίλης και η Κατερίνα Δαλάκα από την ομάδα των Διασήμων και ο Ηλίας Γκότσης μαζί με την Μελίνα από την ομάδα των Μαχητών – αγωνίζονται για ένα πολυπόθητο έπαθλο που θα απολαύσει όλη η ομάδα που θα νικήσει. Οι πέντε νίκες καθορίζουν την νικητήρια ομάδα ενώ το έπαθλο αυτή τη φορά, είναι 3 αυγά και 3 πατάτες για τον κάθε παίκτη της ομάδας που θα νικήσει καθώς και λάδι για όλη την ομάδα.

Τόσο το δίδυμο των Διασήμων όσο και των Μαχητών κατέθεσαν σώμα και ψυχή στην κούρσα που απαιτούσε ταχύτητα και ευστοχία. Φαίνεται ότι οι Διάσημοι ήταν κουρασμένοι από τον προηγούμενο αγώνα που κέρδισαν και οι δυνάμεις τους είχαν πέσει. Έτσι οι Μαχητές τα κατάφεραν με τον τελικό πόντο να τον βάζει η Μελίνα και να χαρίζει στην ομάδα της το 5 – 3.

Έτσι οι Διάσημοι μπορεί να κοιμηθούν αναπαυτικά στα κρεβάτια, όμως τα αυγά και οι πατάτες πάνε στους Μαχητές.

Δείτε τον αγώνα που καθόρισε τη νίκη στο Survivor…