«Θα έχετε όλοι ευκαιρίες. Όλοι μαζί για τον Ολυμπιακό»

0

Το κλίμα στου Ρέντη την Δευτέρα μετά την ήττα από την ΑΕΚ και την απομάκρυνση του Μπέσνικ Χάσι από την τεχνική ηγεσία δεν ήταν καλό. Ο Τάκης Λεμονής, που από το μεσημέρι αντικατέστησε με κάθε επισημότητα τον Κοσοβάρο τεχνικό, προσπάθησε στην πρώτη του ομιλία να «φτιάξει» τους παίκτες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

«Αρκετοί από εσάς ξέρετε πως είμαι χρόνια στον Ολυμπιακό και πως γυρίζω ξανά στην ομάδα. Ξέρω καλά την ομάδα και είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε το τι πρέπει να γίνει για να τα καταφέρουμε.

Πρέπει να δουλέψουμε όλοι μαζί και γερά και με καλή ψυχολογία για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό, για εμάς, για την διοίκηση που μας στηρίζει και μας εμπιστεύεται και για τον κόσμο μας. Φυσικά και θεωρώ ότι μπορούμε να κάνουμε πράξη όσα πρέπει. Να γνωρίζετε πως είμαι εδώ για εσάς και για να ξεπεράσουμε όλα όλοι μαζί. Θα έχετε όλοι τις ευκαιρίες σας να παίξετε, να προσφέρετε και να δείξετε το τι μπορείτε να κάνετε. Όλοι μαζί να πετύχουμε για τον Ολυμπιακό!», είπε μεταξύ άλλων στους ερυθρόλευκους ο Τάκης Λεμονής.

Leave a Reply