Το τερμάτισε η Φωτίου: Καθάριζε φρούτα στη συνεδρίαση της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ

0

Αυτή τη φορά δεν αρκέστηκε στη θεωρία αλλά προχώρησε και στην πράξη καθαρίζοντας φρούτα στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Η Θεανώ Φωτίου φαίνεται ότι έχει πολύ καλή σχέση με τη μαγειρική καθώς συχνά πυκνά στις δημόσιες παρεμβάσεις της αναφέρεται σε αναλογικά παραδείγματα από την κουζίνα προκειμένου να υποστηρίξει τις πολιτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ποιος θα ξεχάσει την αλήστου μνήμης δήλωση για τα γεμιστά στην ορκωμοσία της δεύτερης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τον Σεπτέμβριο ότι «υπάρχουν δυνατότητα αν κάνουμε οικονομία και φτουρίσουν τα πράγματα. Ξέρετε και τα γεμιστά ειναι επινόηση του ελληνικού λαού ώστε πολύ φτηνά να τρώει μια ελληνική οικογένεια».

Μερικές ημέρες αργότερα η αναπληρώτρια υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων επανήλθε με νέα «συνταγή» που αφορούσε τις πίτες: «τελικά καλύτερο φαγητό είναι οι πίτες  γιατί είναι  φθηνότερες πιο φιλοσοφημένες  καθώς με λίγο αλεύρι κάνεις μια πίτα».

Σήμερα η κυρία Φωτίου το τερμάτισε καθώς από τη θεωρία πήγε στην πράξη. Έτσι εμφανίστηκε στη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ με μια σακούλα γεμάτη φρούτα τα οποία και καθάρισε ενώ περίμενε να ξεκινήσει η ομιλία του Αλέξη Τσίπρα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Leave a Reply