Τελικά τη θέλουν την ΟΝΝΕΔ;

0

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον είδα το σχόλιο του Β. Μπαλαφα για τη φουρνιά του 07, τα παιδιά της ΟΝΝΕΔπου είχαν απασχολήσει θετικά και είχαν πεσει τα φώτα επάνω τους. Κάποιοι το άντεξαν , κάποιοι έπρεπε να δεχτούν ψυχρολουσία για να μπουν στην πραγματικότητα. Εθιστικό σε μικρή ηλικία να έρχονται οι κάμερες και τα μικρόφωνα βλέπεις. Την ανακοίνωση για τη διάλυση της ΟΝΝΕΔ απο τον Κυριάκο την έκαναν κάποιοι από αυτους αποδεκτή με επιθέσεις. Δε μπορούσε να την ελέγξει είπαν και τη διέλυσε. Και όμως λίγους μήνες μόλις μετα , ο ίδιος προχωρά στην επανίδρυση της, χρησιμοποιώντας μέλη απο τα σπλάχνα της ενω μέλη της βρίσκονται και στις επιτροπες.

Αν πάμε στα τοπικά Πεππας και Πλασσαρας είναι στις επιτροπές προγράμματος και Οικονομικών του κόμματος. Ο Τζερι , αυτός ο μικρός διάβολος της ΔΑΠ με το πολυ τρεξιμο και χωρίς πολύ α και ου είναι μέλος της ομάδας προγράμματος του κόμματος.

Όπως γίνεται αντιληπτό κάνεις δεν εκδικείται την ΟΝΝΕΔ. Το διάστημα που μεσολάβησε απο το 07 ήταν σημαντικό… Όποιοι το εκμεταλλεύτηκαν για να κάνουν μια ενδοσκόπηση και να δουν ποια είναι τα συγκριτικά τους πλεονεκτήματα θα βρουν τις ευκαιρίες απο ενα Πρόεδρο που θέλει και πρέπει  να στηριχτεί πανω τους. Όσοι έμειναν στα α και ου θα είναι αξιοι της τύχης τους αφού πλέον δεν υπάρχει το ΠΑΣΟΚ αλλά οι κοινωνικές συνθήκες σαν αντίπαλος.

Και επειδή εδώ θα περιμένουν κάποιοι να μιλήσω για τον πρόεδρο της φουρνιάς εκείνης.

Ο ίδιος ο Βασίλης νομίζω ότι έχει δει τα λάθη του και γνωρίζοντας τον προσωπικά, ξέρω ότι είναι ένας άνθρωπος με πολλές ικανότητες αλλά δυστυχώς και ένα μεγάλο μειονεκτημα. Το ταιμινγκ ή μάλλον καλύτερα η έλλειψη αυτού. Κάποιοι με πολύ λιγότερη δυναμική θα βρίσκονται μπροστά του γιατί κατάφερναν να αντιλαμβάνονται κάθε φορά προς τα που γυρίζει το κλίμα. Κάτι που ο Βασίλης ποτέ δεν εκανε με προσωπικό κόστος αλλά και με συγκρούσεις που θα μπορούσε να είχε αποφύγει διαχρονικά. Όταν μπαίνουμε σε μια στροφή μπορεί να χρειαστεί να αφήσουμε το γκάζι ή ακόμα και να πατήσουμε φρένο. Ο σωστός οδηγός το αντιλαμβάνεται έγκαιρα. Ας ελπίσουμε ότι και ο Βασίλης πλέον το νιωθει και θα προχωρήσει πιο σωστά στο μέλλον γιατί το οφείλει πρώτα από όλα στον εαυτό του.
Θύμιος Τσαρμπός

Leave a Reply