Τελικά σηκώνει συζήτηση το τι θα κάνουν οι αντίπαλοι στο δεύτερο γύρο;

0

Τις τελευταίες μέρες συζητιέται πολύ μία δήλωση του Χρήστου Κορδωση σε τηλεοπτική εκπομπή πως θα στηρίξει την υποψηφιότητα του Βασίλη Νανόπουλου τη δεύτερη Κυριακή και με αυτό εννοούσε ότι θα γίνει εφόσον Νανόπουλος και κάποιος άλλος πλην Καλλίρη είναι στο Δεύτερο γύρο.

Με αυτόν τον τρόπο ο Προέδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Ν. Κορινθίας είπε κάτι αυτονόητο…

Ότι θα συστρατευθεί όπως προβλέπεται από την εντολή του Γραμματέα κ.Αυγενακη αλλα και με τις εντολές του προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη με τον υποψήφιο που είναι στέλεχος της ΝΔ.

Αυτό προκάλεσε πλήθος συζητήσεων.

Να οι κουβέντες για λαγούς και για κουνέλια και ότι άλλο τρωκτικό μπορεί να φανταστεί ο καθενας. Παράλληλα το ίδιο ζητά και από το Βασίλη Νανόπουλο και τη Συμμαχία σε περίπτωση που ο Καλλίρης είναι στο δεύτερο γύρο.

Και βέβαια με ανακοίνωση του είπε πως πιστεύει ότι ο Καλλίρης θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στο δεύτερο γύρο…

Αυτονόητο; Όχι για κάποιους…

Μπορεί οι σχέσεις του επικεφαλής της Συμμαχίας με τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ να μην είναι στα καλύτερά τους όμως το λογικό είναι ότι ο ένας θα στηρίξει τον άλλον στο δεύτερο γύρο σε περίπτωση που δε βρεθούν απέναντι…

Τι πιο απλό;

Δε μπήκε στις εσωκομματικές διαδικασίες ο Κορδωσης για να χρισει υποψήφιο τον Πελοπίδα. Τα μελλοντικά του σχέδια προϋποθέτουν εναρμόνιση με την κομματική γραμμή και αυτό το έχει δείξει και στις περιφερειακές εκλογές παρότι στην παράταξη Τατούλη έχει πολλούς φίλους.

Leave a Reply