“Ταξίδι στα αστέρια”: Στον “αέρα” το τρέιλερ της ταινίας για την ιστορία του Παναθηναϊκού! (video)

0

Μετά την ταινία του Τάσου Μπουλμέτη “1968” αφιερωμένη στον θρίαμβο της ΑΕΚ απέναντι στη Σλάβια στο Καλλιμάρμαρο, για ακόμα μία φορά η έβδομη τέχνη θα βρεθεί στο επίκεντρο στη χώρα μας με αφορμή ένα σύλλογο.

Η ταινία “Ταξίδι στα αστέρια” η οποία σε λίγο καιρό θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους -κορωνοϊού επιτρέποντος- αφορά την ιστορία του Παναθηναϊκού και της οικογένειας Γιαννακόπουλου στην ομάδα και ξεκινάει από την ανάληψη της ηγεσίας της από τους Παύλο και Θανάση μέχρι και την εποχή που τα ηνία ανέλαβε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Στο καστ της ταινίας όπως θα δείτε και στο τρέιλερ που κυκλοφόρησε παίζουν σπουδαίοι Έλληνες ηθοποιοί με τον Δάνη Κατρανίδη να αναλαμβάνει το ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου, τον Θέμη Πάνου -που συμμετείχε και στο 1968- του Θανάση Γιαννακόπουλου και του Αργύρη Πανταζάρα του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Μάλιστα στη ταινία λαμβάνουν μέρος και βραβευμένοι στην Ελλάδα και στο εξωτερικό καλλιτέχνες όπως ο Βαγγέλης Μουρίκης, ενώ το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι του Χρήστου Δήμα.

Απάντηση