Τατουάζ: Και όμως δεν είναι μόδα! Τα πάντα για την αφαίρεσή τους, από πρότυπα κέντρα Αισθητικής.

0

tat

Τα τελευταία χρόνια έχουν ξεπεραστεί τα ταμπού που υπήρχαν παλαιότερα σε όσους είχαν τατουάζ και όχι μόνο αυτό αλλά όλο και περισσότεροι σπεύδουν να σημαδέψουν το κορμί τους με κάποιο σχέδιο. Ωστόσο, όπως αποδεικνύουν και πολλά ευρήματα ερευνών οι οποίες διενεργήθηκαν σε άτομα νεαρής ηλικίας, οι νέοι φαίνονται όλο και πιο απρόθυμοι να κάνουν τατουάζ για πολλούς λόγους, με τον πιο βασικό να είναι η επαγγελματική αποκατάσταση.

Τη σημερινή εποχή το μεγαλύτερο ποσοστό των νέων μαστίζεται από ανεργία, ωστόσο επαγγελματικές ευκαιρίες υπάρχουν, ειδικά όσοι ασχολούνται με τα παιδαγωγικά καθώς θεωρούνται αρνητικό πρότυπο για τους μαθητές τους. Το ίδιο όσοι εργάζονται σε σώματα ασφαλείας και ως αεροσυνοδοί.

tat2

Επομένως, οι περισσότεροι προκειμένου να γίνουν αποδεχτοί σε κάποια εργασία αναγκάζονται να προβούν σε αφαίρεση τατουάζ.

Η αφαίρεση τατουάζ θεωρείται πλέον μια εύκολη διαδικασία όταν αυτή πραγματοποιείται σε πρότυπα κέντρα Αισθητικής, τα οποία έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό και εξειδικευμένο προσωπικό που να γνωρίζει τη διαδικασία.

Επισημαίνεται ότι η όλη διαδικασία διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά, είναι εξαιρετικά ανώδυνη και ενδεχομένως ανάλογα με την περιοχή που βρίσκεται το τατουάζ να

εφαρμοσθεί και κάποια κρέμα, η οποία θα κάνει πιο ανώδυνη την αφαίρεση. Αυτό που πρέπει να προσέξετε σε κάθε περίπτωση είναι η φροντίδα μετά την αφαίρεση του τατουάζ. Όπως θα σας επισημανθεί και από τους ειδικούς συνεργάτες του κέντρου Αισθητικής, πρέπει πάνω στην πληγή να εφαρμόζεται είτε αντισηπτικά βάμματα, είτε αντιβιοτικές κρέμες για την πρόληψη μολύνσεων, να χρησιμοποιείτε ειδικές γάζες για την προφύλαξη της περιοχής και να προστατεύετε την πληγή τόσο από το νερό, όσο και από τον ήλιο.

Ζητήστε μία Δωρεάν Ενημέρωση από το ιατρικό προσωπικό του Lasertouch.gr

Leave a Reply