Τατιάνα Στεφανίδου: Η αποχώρησή της από το STAR και τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια

0

τατιανα-700x466

Δύο βδομάδες μετά το τέλος των περισσότερων ψυχαγωγικών εκπομπών, η Τατιάνα Στεφανίδου και η εκπομπή Μία έριξαν αυλαία στη φετινή τηλεοπτική σεζόν και από του χρόνου τίποτα δεν θα είναι ίδιο. Κι αυτό γιατί είναι πλέον δεδομένο ότι η παρουσιάστρια λέει αντίο στο STAR ύστερα από 5 και πλέον χρόνια παρουσίας στη μεσημεριανή και απογευματινή του ζώνη και ετοιμάζει τις βαλίτσες της για αλλού.

Πρέπει να πούμε πως η Τατιάνα φέτος βρέθηκε αντιμέτωπη με τον τυφώνα Ελένη Μενεγάκη (πράγμα το οποίο κανένας παρουσιαστής δεν θα ήθελε να του συμβεί), ωστόσο βρήκε τον τρόπο να κρατηθεί όρθια και μπορεί στην αρχή να ζορίστηκε απέναντί της όμως όσο ο καιρός περνούσε βρήκε τα πατήματά της και κατάφερε να ολοκληρώσει τη σεζόν με ικανοποιητικά νούμερα. Έτσι, μόνο επιτυχημένη μπορεί να χαρακτηριστεί αυτή η σεζόν για την παρουσιάστρια και γι΄αυτό το λόγο το κανάλι της Κηφισσιάς την ήθελε στο δυναμικό του και για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Όμως η ίδια φαίνεται πως είχε πάρει τις αποφάσεις της καθώς εδώ και καιρό συζητούσε πιθανές συνεργασίες και με άλλα κανάλια, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να είχε αποκαλύψει τις σκέψεις της σε κανέναν από τους συνεργάτες της για να μην δημιουργήσει αρνητικό κλίμα, καθώς η εκπομπή βρισκόταν στον αέρα.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου, το τέλος της συνεργασίας της παρουσιάστριας με το STAR  έγινε σε πολύ καλό κλίμα και κοινή συναινέσει, με την παρουσιάστρια να μιλάει με την υπεύθυνη ενημερωτικών προγραμμάτων, την κ. Μάρθα Λογοθέτη, και να δίνουν τα χέρια με ένα «βελούδινο» διαζύγιο για το οριστικό φινάλε της συνεργασίας τους. Η Τατιάνα που είναι επαγγελματίας άκουσε τις προτάσεις της κ. Λογοθέτη για την ερχόμενη σεζόν, αλλά τελικά δεν τα βρήκαν ούτε στο οικονομικό σκέλος ούτε στο κόνσεπτ που είχε το κανάλι στο μυαλό του για εκείνη. Σήμερα, μετά το τέλος της εκπομπής αποχαιρέτησε τους συνεργάτες του STAR που επί χρόνια βρισκόντουσαν στο πλευρό της και σε κλίμα συγκίνησης έκαναν ένα μικρό πάρτι κόβωντας τούρτα για την αποχώρησή της. Η ίδια μάλιστα μιλώντας μαζί τους, είπε ότι επιθυμεί να συνεχίσει τη συνεργασία με κάποιους από αυτούς και να την ακολουθήσουν στην επόμενη επαγγελματική της στέγη.

Μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε, η παρουσιάστρια δεν έχει αποκαλύψει επίσημα που θα τη βρεί η νέα σεζόν, ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες μου, το πιθανότερο σενάριο είναι να τη δούμε στο κανάλι Epsilon που εξάλλου επιθυμούσε διακαώς να την έχει στο δυναμικό του από την πρώτη ημέρα που το κανάλι βγήκε στον αέρα. Και μπορεί να ακούστηκε κάποια στιγμή και το σενάριο ότι μαζί με το Μαρκο Σεφερλή θα παρουσιάσουν το πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα του Mega, ωστόσο στο κανάλι της Μεσογείων αυτές τις μέρες επικρατεί αβεβαιότητα για το τι θα συμβεί τη νέα σεζόν, έτσι αυτό το σενάριο, αυτή τη στιγμή, φαντάζει απίθανο.

Η Τατιάνα εξάλλου είναι μία παρουσιάστρια με μεγάλη εμπειρία στο ενεργητικό της και συντηρητική στις επιλογές της και δεν θα προχωρούσε σε επόμενο βήμα αν δεν ήταν σίγουρη για το αποτέλεσμα. Το Epsilon που τη διεκδικούσε από πέρυσι, μπορεί να δώσει στην παρουσιάστρια την ασφάλεια που ζητάει και είναι σίγουρο πως θα την αξιοποιήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό που μένει τώρα είναι να δούμε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού για τη συνεργασία τους και σε ποια ζώνη θα αξιοποιηθεί.

Δείτε όλα όσα είπε η παρουσιάστρια στο φινάλε της εκπομπής: «Βλέπω συγκινήσεις, βλέπω δακρυσμένα ματάκια. Είναι αυτό το τέλος της σεζόν, είναι το τέλος της εκπομπής. Κάθε φορά σε όλες τις εκπομπές βλέπω σε άλλες μεγάλες χαρές και πανηγύρια, σε άλλες βλέπω συγκινήσεις. Εγώ θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλα τα παιδιά. Η αλήθεια είναι ότι πάντα βλέπουμε μόνο τα παιδιά που είναι μπροστά από την κάμερα.

Θέλω να ξέρετε ότι εκεί πίσω υπάρχουν ακούραστοι εργάτες. Τα παιδιά που είναι πίσω από τις κάμερες ξεκινάνε με την εκπομπή της Πόπης στις 10:00 και την προετοιμασία από τις 09:00, είναι όρθιοι πίσω από τις κάμερες μέχρι το βράδυ. Κάνουν την δική μου εκπομπή, την εκπομπή της Πόπης, το ΦΜ Live. Είναι οι ήρωες που είναι οι τεχνικοί μας.

Επίσης είναι όλοι οι άλλοι ήρωες της δικής μας επαγγελματικής καθημερινότητας που πάλι δεν τους βλέπετε, είναι τα παιδιά από την παραγωγή μας, τα παιδιά τα οποία είναι οι δημοσιογράφοι και δεν τους βλέπετε στο γυαλί.

Θέλω να πω ότι όλοι αυτοί οι άνθρωποι φέτος έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Δούλεψαν άπειρες ώρες τα παιδιά, ακούραστα, ερχόντουσαν το πρωί και φεύγανε νύχτα. Το κάνανε με την καρδιά τους, δουλεύανε, προσφέρανε, με το χαμόγελο, με την καλύτερη ατμόσφαιρα που είχαμε ποτέ.

Ένα πολύ όμορφο καλοκαίρι να έχετε όλοι, δύναμη, αισιοδοξία και όλα θα πάνε πολύ καλά…».

Leave a Reply