Τάρανδο την είχε κάνει την Ιρίνα ο Κριστιάνο…

0

irinaΈξαλλη έγινε η Ιρίνα Σάικ όταν ανακάλυψε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο την απατούσε διαρκώς!

Ο χωρισμός του πρώην ζευγαριού ανακοινώθηκε επίσημα τον Ιανουάριο, με τη Ρωσίδα καλλονή να βγαίνει σε συνέντευξη και να «τα χώνει» στον διάσημο ποδοσφαιριστή, λέγοντας πως δίπλα του ένιωθε ανασφαλής και άσχημη.

Μερικούς μήνες μετά, έγινε γνωστός και ο λόγος του χωρισμού τους, αφού όπως αποκαλύπτει η «Sun», ο 29χρονος Ρονάλντο απατούσε συστηματικά την Ιρίνα.

Πώς το έμαθε το μοντέλο; Έψαξε το κινητό του και βρήκε μηνύματα που είχε στείλει ο επί πέντε χρόνια σύντροφος της σε δεκάδες γυναίκες ανά τον κόσμο. Το προηγούμενο διάστημα της είχαν μπει ψύλλοι στ΄αυτιά, καθώς δεχόταν μηνύματα από διάφορες που της έλεγαν πως φλέρταραν με τον σύντροφο της.

Έτσι αποφάσισε να το διαπιστώσει ιδίοις όμμασι και αυτά που βρήκε την άφησαν άφωνη. Όταν τον ρώτησε εκείνος το αρνήθηκε αρχικά, αλλά στη συνέχεια όταν του είπε πως είχε δει τα μηνύματα, το παραδέχτηκε, με την Ιρίνα να σηκώνεται και να φεύγει από το σπίτι. Τότε ήταν που το ζευγάρι χώρισε… μια και καλή.

Πηγές αναφέρουν πως το μοντέλο από τη Ρωσία ένιωσε απογοητευμένη και προδομένη, καθώς όλο αυτό το διάστημα τον εμπιστευόταν απόλυτα.

ΠΗΓΗ: star.gr

Leave a Reply