giorgos-panopoulos-zodia-1-700x672

Κριός

O Ερμής στους Διδύμους σε σπρώχνει να επικοινωνήσεις με τους γύρω σου περισσότερο ουσιαστικά, άμεσα και ενεργητικά. Ό,τι περιέχει σχέσεις, συναλλαγές, επαγγελματικά ραντεβού, σπουδές, σοβαρές συζητήσεις, μετακινήσεις, ταξίδια, μετακομίσεις ή γραφειοκρατία οποιουδήποτε είδους, δίπλωμα οδήγησης ή ξένων γλωσσών, σχέδια, διερευνητικές επαφές για εργασιακούς λόγους, φαίνεται ότι έρχεται στην επιφάνεια.

Μπορεί απλώς να πρόκειται για μια περίοδο που βλέπεις συχνότερα φίλους, βγαίνεις από το σπίτι ή είσαι περισσότερο εξωστρεφής και επικοινωνιακός. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Ταύρος

Ντριν ντριν… Τελευταία εκατό μέτρα με τον Άρη στο ζώδιό σου, που αφορά άμεσα τους Ταύρους των τελευταίων ημερών, αλλά ανακεφαλαιώνει και τις πιθανές επιδράσεις του στη ζωή όλων. Ο Άρης είναι μια ζωτική ενέργεια που σε βοηθάει να αντιμετωπίσεις με αποφασιστικότητα βασικούς τομείς στη ζωή σου, όπως είναι ο επαγγελματικός ή αυτός που περιέχει τις βασικές σχέσεις στη ζωή σου.

Στα επαγγελματικά δημιουργούνται πιθανόν οι συνθήκες εξέλιξης, επέκτασης, δρομολόγησης σχεδίων – είναι η εποχή που κάθεσαι στο τιμόνι και αποφασίζεις πού θέλεις να πας τη ζωή σου, που διαμορφώνονται οι περιστάσεις ώστε να προχωρήσεις, να σταθεροποιηθείς ή και να δεις ότι επαγγελματικά έχεις χτυπήσει τοίχο. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Δίδυμοι

Με τον κυβερνήτη σου Ερμή εδώ στο ζώδιό σου υπάρχει διάθεση να είσαι σε δύο μέρη την ίδια στιγμή, να μιλάς στο κινητό ενώ ταυτόχρονα χαιρετάς κάποιο στο δρόμο, να επικοινωνήσεις με όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους και να είσαι σε επαφή με όλες τις πλευρές της καθημερινότητας. Οι ρυθμοί επιταχύνονται, χρειάζεται να ασχοληθείς με πολλά πρακτικά θέματα, η δουλειά πιθανόν γίνεται πιο εντατική. Η κίνηση είναι προς τα έξω – προς τον κόσμο. Συνάντησε χρήσιμους ανθρώπους ή δέξου όλες τις προσκλήσεις που μάλλον αυξάνονται αυτή την περίοδο. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Καρκίνος

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου είναι η εποχή που χρειάζεται να κάνεις μερικά χατίρια στον εαυτό σου, να τον φροντίσεις περισσότερο, να του κάνεις μερικά δώρα. Ναι, είναι η εποχή που χρειάζεται να αντιμετωπίσεις με τρυφερότητα και αγάπη τον εαυτό σου, να περιποιηθείς το σώμα σου, να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, να διασκεδάσεις, να τεμπελιάσεις, να γίνεις ανάλαφρος/η, να αντιμετωπίσεις τη ζωή με υπέροχη ελαφρότητα.

Είναι η περίοδος που γίνεσαι περισσότερο δεκτικός/ή, που ανοίγεσαι πιο εύκολα στους άλλους, που συναναστρέφεσαι με άνεση τους ανθρώπους, που η επιθυμία σου να γνωρίσεις καινούργιους αυξάνεται. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Λέων

Ο Δίας, εντάξει, είναι οι ευκαιρίες που χρειάζεται να αρπάξεις: να θυμάσαι ωστόσο ότι δεν σου χτυπάνε την πόρτα, χρειάζεται κι εσύ να τις δημιουργήσεις και να τις κυνηγήσεις. Ο Άρης στον Ταύρο για λίγες ακόμα μέρες, επηρεάζοντας τώρα κυρίως τους γεννημένους τις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου, μιλάει για χειραφέτηση. Σε βοηθάει να απαλλαγείς από οποιαδήποτε σχέση σού έχει γίνει στενός κορσές ή να απαιτήσεις περισσότερο χώρο ακόμα και μέσα στο γάμο και πρακτικά να εξελίξεις την επαγγελματική σου ζωή αναλαμβάνοντας νέες ευθύνες, ξεκινώντας πιθανόν μια δική σου δουλειά, βγαίνοντας προς τα έξω για να διαφημίσεις αυτό που κάνεις. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Παρθένος

Με τον Ερμή στους Διδύμους μπορείς να καλυτερεύσεις την επαγγελματική σου θέση ή να ψαχτείς επαγγελματικά. Αν έχεις αποφασίσει να κάνεις ένα επαγγελματικό άνοιγμα, βήμα, να εξελίξεις τη δουλειά σου, να επεκταθείς, να ξεκινήσεις κάτι δικό σου, είναι μια καλή περίοδος λαμβάνοντας υπόψη και τον Άρη που τρέχει τα τελευταία μέτρα του Ταύρου δίνοντας στις κινήσεις σου προοπτική και μέλλον. Επίσης αλλαγές που είναι γίνουν,σχέδια που θέλεις να υλοποιήσεις, συζητήσεις με ανωτέρους, συνεργάτες, πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν ΤΩΡΑ. Δείτε τη συνέχεια εδώ.
Ζυγός

Για την αγάπη και το χρήμα. Αυτός είναι ο τίτλος του κεφαλαίου αυτής της περιόδου που τελειώνει όταν σε μερικές μέρες φύγει ο Άρης από τον Ταύρο που βρίσκεται εδώ και εβδομάδες. Αυτό σημαίνει με λίγα λόγια ότι όταν αγαπάς δεν κρίνεις, ότι συμπαραστέκεσαι στο/τη σύντροφό σου όταν περνάει δύσκολα ή ζητάς τη στήριξή του/της όταν νιώθεις πιεσμένος/η, ότι επικοινωνείς τα αισθήματά σου σε όσους σε ενδιαφέρουν με ειλικρίνεια και συμμερίζεσαι τα αισθήματα των άλλων. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Σκορπιός

Με τον Άρη για λίγες ακόμα ημέρες στον Ταύρο οι γεννημένοι κυρίως στις τελευταίες μέρες του ζωδίου σου πιθανόν έρχονται σε επαφή με αντιφατικούς ή και επιθετικούς ανθρώπους με τη μορφή συντρόφου, συναδέλφου, εργοδότη, πελάτη ή κάποιου σημαντικού ανθρώπου στη ζωή τους. Μπορεί να μην είναι ευχάριστες οι συγκρούσεις αλλά πολλές φορές, αν είσαι έξυπνος και σε ενδιαφέρει η σχέση, γίνονται αφορμή για μεγαλύτερη ειλικρίνεια. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Τοξότης

Μερικές σημαντικές λέξεις που χρειάζεται να έχεις κατά νου με τον Ερμή στους Διδύμους: σχέσεις, συνεργασίες, εγώ και ο κάθε σημαντικός άλλος στη ζωή μου, εγώ και ο κόσμος. Με άλλα λόγια μοιράσου, έλα πιο κοντά, επικοινώνησε, συνεννοήσου με το/τη σύντροφο. Ή έντεινε τις επαγγελματικές σου συνεργασίες, συζήτησε πώς μπορείς να συνεργαστείς με κάποιο/ους που σε ενδιαφέρουν, κοίταξε τις επαγγελματικές προοπτικές με άλλους. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Αιγόκερως

Περνώντας η Αφροδίτη στον Καρκίνο, σε ένα σημαντικό δηλαδή τομέα του ηλιακού σου ωροσκοπίου, σε τραβάει να ανοιχτείς προσπαθώντας να σου αποδείξει ότι η περιέργεια για τον κόσμο, οι επαφές, το πλησίασμα και η οικειότητα με τους ανθρώπους είναι σημαντικότερα από μια οικογενειακή ζωή ή τα εργασιακά ωράρια. Ναι, η επιθυμία σου για συντροφικές σχέσεις, για μια σχέση που σε εμπνέει, που σου δίνει σταθερότητα και ο Άλλος είναι εκεί για σένα κι εσύ για αυτόν, αναβοσβήνει σαν ροζ ταμπέλα νέον στο μέτωπό σου. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Υδροχόος

Φεύγοντας σε μερικές μέρες ο Άρης από τον Ταύρο θα ανακουφιστείς από πιθανές εντάσεις στο σπίτι ή στη δουλειά. Οι ρυθμοί θα πέσουν. Μέχρι τότε, όμως, οι γεννημένοι τις τελευταίες μέρες του ζωδίου κυρίως, χρειάζεται να είσαι έτοιμοι για πιθανές εντάσεις στο σπίτι ή την επαγγελματική ζωή που πιθανόν προέρχονται από κακή σου διάθεση, ή γιατί κάποιος κοντινός σου άνθρωπος σε πιέζει ή γιατί κακοπερνάς στη δουλειά και μεταφέρεις το άγχος στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση φαίνεται ότι μάλλον είσαι έτοιμος/η για καβγά είτε γιατί νιώθεις ότι σου τη λένε άδικα είτε γιατί σου ξυπνάνε θυμοί του παρελθόντος που δεν έχεις ξεπεράσει. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ.
Ιχθύς

Υπάρχουν τα πρακτικά θέματα του σπιτιού και της δουλειάς που πιθανόν σε ξενερώνουν. Υπάρχουν όμως και οι μέρες που θέλεις να διασκεδάσεις και διασκεδάζεις, θέλεις να το ρίξεις έξω και βρίσκεις τις κατάλληλες παρέες που σιγοντάρουν αυτή σου τη διάθεση, που θέλεις να φλερτάρεις ή να σε φλερτάρουν και συμβαίνει. Από τη μία δηλαδή μια καθημερινότητα που πολλές φορές είναι δύσκαμπτη: κάποιος από την οικογένεια σε εκνευρίζει, το σπίτι θέλει επιδιορθώσεις, στη δουλειά σε τρέχουν, κάποιες μέρες φεύγεις πιο αργά, εκκρεμότητες θέλουν άμεση διευθέτηση, εμφανίζονται ραντεβού που βαριέσαι κ.λπ. Διαβάστε τη συν��χεια εδώ.

tora tora