Τα ζώδια σημερα

0

image

ΚΡΙΟΣ
Φίλοι μου Κριοί, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα θελήσετε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων, με στόχο να απαλλαγείτε οριστικά απ’ την παρουσία προσώπων που σας φέρνουν εμπόδια ή που δεν έχουν να σας προσφέρουν τίποτα το ουσιαστικό. Θα φανείτε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί και συζητήσιμοι, θα δοθεί λύση σε πρόβλημα που πρόεκυψε από δικούς σας λάθος χειρισμούς, παίρνετε απόφαση να αλλάξετε στάση αντιμετώπισης. Καταφθάνουν ριζικές αλλαγές, στηριζόμενες σε προσωπικές σας αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ
Φίλοι μου Ταύροι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας δώσει κίνητρο για νέες αποφάσεις, που ενδεχομένως θα είναι και κάπως ριζοσπαστικές. Δεν αποκλείεται να απορρίψετε προτάσεις ή να λήξετε επαγγελματικές συνεργασίες, επιδιώκοντας να βγείτε από καταστάσεις στάσιμες. Η αντιδραστική σας συμπεριφορά απέναντι σε ερωτικό πρόσωπο σχετικά με την πορεία της σχέσης σας, θα σας φέρει ένταση και λόγια που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε ριζικές αλλαγές. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο χωρισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Φίλοι μου Δίδυμοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα φέρει ουσιαστικές αλλαγές στη σκέψη σας αλλά και στις αποφάσεις σας. Στόχος σας θα είναι να περιορίσετε την παθητική στάση, θα βγείτε μπροστά στα γεγονότα με περισσότερη ενέργεια και δυναμισμό, δεν αποκλείεται να υπάρξουν συγκρούσεις ή ρήξεις που όμως θα αποτελέσουν τη βάση για καινούργιο ξεκίνημα στη ζωή σας. Ένα παλιό κεφάλαιο κλείνει και κάτι καινούργιο ξεκινά, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη, έστω και αν αυτο συμβεί σταδιακά στην πορεία του χρόνου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Φίλοι μου Καρκίνοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα βάλει τάξη στις σκέψεις σας έστω κι αν δημιουργηθεί μια ταραχή στον συναισθηματικό σας κόσμο. Θα νιώσετε την ανάγκη να βάλετε σε δοκιμασία αισθήματα, πρόσωπα και σχέσεις, με στόχο να περάσετε σε επιβεβαιώσεις, αυτή τη φορά δεν θα θελήσετε να εφησυχαστείτε με παραμύθια και ψευδαισθήσεις. Διατηρήστε την κοινωνικότητά σας, σε φιλική συνάντηση θα σας συστήσουν με πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να θέσει νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Αγαπητοί μου Λέοντες, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να συνειδητοποιήσετε πως όσο δεν αποφασίζετε να εντοπίσετε και να εκτοπίσετε τη ρίζα του προβλήματος, τόσο η ζωή σας θα οδεύει προς τη στασιμότητα. Αυτή τη φορά, θα θωρακίσετε τα αισθήματά σας και θα διεκδικήσετε με μια πιο δημιουργική δράση τις επιθυμίες σας. Κατόπιν δικών σας κινήσεων, έρχεται επιτυχημένη κατάληξη σε ερωτική σας υπόθεση και στον επαγγελματικό σας τομέα δεν αποκλείεται να πάρετε ριζική απόφαση να αλλάξετε δουλειά ή συνεργάτες.ς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Φίλοι μου Παρθένοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας ωθήσει σε καινούργιες αναζητήσεις. Αν το ερωτικό σας ταίρι αδυνατεί να σας καλύψει, δεν αποκλείεται να ανοίξετε προοπτική χωρισμού, αν η εργασία σας δεν σας επιφέρει τα αναγκαία έσοδα, πολύ πιθανό να στραφείτε προς άλλη επαγγελματική κατεύθυνση. Αποφασιστικότητα θα κατευθύνει τις κινήσεις σας, θα βρει ευκαιρία συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες που θα ξεμπλοκάρουν τα αισθήματά σας και θα απαλλαγείτε από αναστολές.

ΖΥΓΟΣ
Φίλοι μου Ζυγοί, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εξοντώσετε εσωτερικές φοβίες που προκύπτουν τόσο από υποσυνείδητα ένστικτα, όσο και από συνειδητές καταστάσεις που τις αφήσατε να σας παρασύρουν. Οι αποφάσεις σας θα βρουν επιτυχημένη κατάληξη, έρχονται ανακατατάξεις και επαναπροσδιορισμοί τόσο σε επαγγελματικές συνεργασίες, όσο και σε ερωτικές σχέσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο και να δώσετε λύση σε ψυχολογικά σας ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, θα δημιουργήσετε εκρηκτικές συναντήσεις, γιατί με δική σας προτροπή θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα αλλάξουν οπτική και συναισθήματα. Θα έχετε τη διάθεση να φανείτε ειλικρινείς τόσο προς τον εαυτό σας, όσο και προς τους τρίτους, με στόχο να καταλήξετε στο τι πρέπει να κρατήσετε στη ζωή σας και τι να διώξετε. Η μέρα σας θα έχει ξαφνικά και ευχάριστα ερωτικά γεγονότα, θα προκύψουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές που δεν θα σας βρουν απροετοίμαστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Φίλοι μου Τοξότες, ο ερχομός της Σελήνης στον Καρκίνο θα σας φέρει συναισθηματικές εντάσεις, με δική σας επιλογή θα προκαλέσετε ξεκαθάρισμα με στόχο την ασφάλεια και την ψυχική ηρεμία. Θα εστιάσετε σε ό, τι σας ευχαριστεί, θα απομακρυνθείτε από επαγγελματικές έγνοιες, στόχος σας θα είναι να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία. Κοινωνική θα είναι η διάθεσή σας, για τους ερωτικά μόνους θα υπάρξει τυχαίο συμβάν που ενδεχομένως να σας δημιουργήσει επιθυμία επανασύνδεσης, έστω και προσωρινής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα εμφανίσετε τάσεις απεγκλωβισμού, στόχος σας θα είναι να απελευθερωθείτε από αναστολές, καταπιέσεις και ψευδαισθήσεις. Θα επιλέξετε να βρεθείτε μόνο με πρόσωπα που απέδειξαν πως ξέρουν να σας αγαπούν, θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δεν σας γεμίζουν συναισθηματικά. Θερμοί και αρκετά τρυφεροί θα είστε με το ερωτικό σας ταίρι και να είστε σίγουροι πως αν ανοίξετε την καρδιά σα,ς θα βρείτε ικανοποιητική κατανόηση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Φίλοι μου Υδροχόοι, η Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό θα σας βοηθήσει να αντιληφθείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό τρόπο σκέψης, ίσως να αλλάξουν οι επιθυμίες σας και οι απαιτήσεις σας. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να ανοιχτείτε και να προσπαθήσετε να δώσετε ουσιαστικά αποτελέσματα στη σχέση σας ή γενικότερα τις επαφές σας. Για τους ερωτικά μόνους, θα δοθεί ευκαιρία νέας ερωτικής αρχής, μη στηριχτείτε μόνο στην εξωτερική εμφάνιση.

ΙΧΘΥΣ
Φίλοι μου Ιχθύες, με τη Σελήνη σε αντίθεση με τον Πλούτωνα και τετράγωνο με τον Ουρανό, αυτή τη φορά θα μιλήσετε με ειλικρίνεια στον εαυτό σας, θα τολμήσετε να ‘ρθείτε αντιμέτωποι με τις φοβίες και τις αδυναμίες σας. Ένα συμβάν θα σας δώσει την ευκαιρία να ολοκληρωθεί ένα παλιό ερωτικό ξεκίνημα και έρχονται ξαφνικές επαφές, συναντήσεις και τηλεφωνήματα που θα ανανεώσουν την παρελθοντική σχέση που είχε μείνει για ανεξήγητο λόγο στη μέση. Η σημερινή μέρα θα κρύβει μια δυνατή ερωτική εξέλιξη, καλό θα είναι να μην εμποδίσετε την πορεία των γεγονότων.

http://www.e-zwdia.gr/

Leave a Reply