Τα πρακτικά της Βουλής εκθέτουν τη Μαρία Θελερίτη για τις υπερωριες

0

image

Ακούσαμε πολλά από την κα Μαρία Θελερίτη σχετικά  με την άδικη όπως είπε επίθεση κατα της, για τις υπερωριες που εισέπραξε για το χρονικο διαστημα που ήταν αποσπασμένη στο κόμμα με το οποίο εκλεκτηκε βουλευτής.  Όπως θα δείτε από τα πρακτικά στο σημείο που θα σας παραθέσουμε η κυρία Θελερίτη έκανε υπέρβαση του χρόνου και δεχόταν επανελλημενες παρατηρήσεις για αυτό προκειμένου να μην ξεχάσουν να βάλουν τις υπερωρίες στου ΟΤΑ  Α και Β βαθμού:

ΜΑΡΙΑ ΘΕΛΕΡΙΤΗ: Τελειώνω, κύριε Πρόεδρε.
Στηρίζουμε ως Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ την πλειονότητα των τροπολογιών, έτσι όπως τις παρουσίασε ο κύριος Υπουργός.
Θα ήθελα μόνο να σας παρακαλέσω, στην τροπολογία με γενικό αριθμό 80 και ειδικό 28, να προστεθεί ο όρος «Α΄ και Β΄ βαθμού στους ΟΤΑ» και η λέξη «περιφερειακού συμβουλίου», έτσι ώστε να καλύπτονται και οι ΟΤΑ Β΄ βαθμού, που είναι οι περιφέρειες.
(Στο σημείο αυτό κτυπάει επανειλημμένα το κουδούνι λήξεως του χρόνου ομιλίας της κυρίας Βουλευτού)
Νομίζω ότι οι περισσότερες τροπολογίες που αφορούν τις διαδικασίες και τις προτάσεις που είχαν κάνει οι κοινωνικοί φορείς και τα σωματεία, δεν μπορούν να υιοθετηθούν στο σύνολό τους. Ακριβώς αυτό είναι που μας διαφοροποιεί, ότι δεν αποκαθιστούμε στο σύνολο τις αδικίες αλλά πάντα τις αδικίες εκείνες που σήμερα λειτουργούν με γνώμονα το δημόσιο συμφέρον.

Όπως είναι φανερό η κα Θελερίτη έκανε ειδική αναφορά στις υπηρεσίες που η ίδια θα έπαιρνε συννομα βέβαια αλλά προκλητικά από την ώρα που ήδη λαμβάνει μια παχυλή βουλευτική αποζημίωση. ..

Απάντηση