Τα πιο αηδιαστικά μυστικά του Fast Food

0

Τα πιο καλά κρυμμένα και αηδιαστικά μυστικά της δουλειά τους αποκάλυψαν υπάλληλοι εστιατορίων fast food στην διαδικτυακή ιστοσελίδα Reddit.

image

Μπορεί το fast food να μην είναι ότι πιο υγιεινό υπάρχει, αλλά κανείς δεν γνώριζε τι συμβαίνει ακριβώς στην κουζίνα των εστιατορίων, μέχρι τώρα.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παρακάτω υπάλληλοι δεν τρώνε σίγουρα burgers, τηγανιτές πατάτες και κοτομπουκιές μετά από αυτά που είδαν τα… μάτια τους.

image

Όλα ξεκίνησαν όταν ένας ανώνυμος χρήστης ανέβασε στο Reddit την εξής ερώτηση «Υπάλληλοι σε fast-food- Τι δεν πρέπει ποτέ να παραγγείλουμε από εσάς»; Όλοι οι γνώστες «έτρεξαν» να απαντήσουν με αποτέλεσμα η δημοσίευση να έχει 16.000 απαντήσεις μέσα σε μία μέρα.

image

Την αρχή έκανε ένας άντρας ο οποίος έγραψε« Σε ένα μαγαζάκι κοντά στο μετρό που δούλευα, το ψητό κοτόπουλο στο φούρνο, στην πραγματικότητα ήταν βραστό κοτόπουλο, το οποίο έβαζαν σε φούρνο μικροκυμάτων»

Από την άλλη, ένας πρώην υπάλληλος στα Starbucks αποκάλυψε πως όλα τα τρόφιμά τους είναι κατεψυγμένα και απλώς ζεσταίνονται, την στιγμή που οι περισσότεροι θεωρούν πως είναι φρέσκα.

image

Ο Verne Asimov συμβουλεύει τους χρήστες να αποφεύγει οτιδήποτε έχει μέσα αβγό, καθώς όλα ετοιμάζονται το πρωί και μετά ξαναζεσταίνονται, ενώ είναι ήδη αποφλοιωμένα.

Μία άλλη καλή συμβουλή είναι να μην παραγγέλνουμε κάποιο τρόφιμο, το οποίο υπάρχει μόνο σε ένα πιάτο.
«Από την στιγμή που δεν υπάρχει μεγάλη κατανάλωση σε κάτι, τότε αυτό τις περισσότερες φορές δεν είναι φρέσκο ή ακόμη χειρότερα μπορεί να είναι ημερών ή και εβδομάδων», αποκάλυψε ο χρήστης Anc6.

Ένας εργαζόμενος εστιατορίου δήλωσε« Το μόνο πράγμα που γνωρίζω καλά είναι πως κάθε σάντουιτς ή πίτα που φτιάχνεται με κοτόπουλο είναι ημερών και φτιαγμένο απ΄ότι έχει απομείνει από αυτό. Το ίδιο ισχύει και για τα μπέργκερ σχολίασαν πολλά άτομα.

image

Ένα από τα χειρότερα μυστικά που αποκαλύφθηκαν ήταν για τις τηγανιτές πατάτες. «Αυτό που μας έλεγε το αφεντικό μας για τις πατάτες είναι πως δεν είναι παλιές… μέχρι να πουληθούν», είπε ένας ανώνυμος χρήστης.

Οι περισσότεροι προέτρεψαν τους χρήστες να ρωτάνε για αυτό που θέλουν να καταναλώσουν. «Από την στιγμή που δεν μας ρωτάνε, εμείς κάνουμε τη δουλειά μας και τους το δίνουμε», πρόσθεσε ένας υπάλληλος στα Mac Donalds.

image

Καλή σας όρεξη…

πηγη

Leave a Reply