Τα μυστικά της ασφαλιστικής αγοράς από το Μιχάλη Μπαγλαμπά

0

Μιλάμε με έναν από τους κορυφαίους Συμβούλους ασφαλιστικών & Επενδυτικών επιλογών στην Κορινθία

Πως είναι η ασφαλιστική αγορά σήμερα; Ακολουθεί την υπόλοιπη οικονομία;

Η ασφαλιστική αγορά βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία. Άντεξε τα προηγούμενα χρόνια της οικονομικής κρίσης και εν μέσω πανδημίας τα τελευταία δύο χρόνια έδειξε ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σε κάθε καταναλωτή και να προστατέψει την ζωή του, την υγεία του και την περιουσία του.

Τι είναι αυτό που ξεχωρίζει έναν διακεκριμένο ασφαλιστικό σύμβουλο ζωής & υγείας;

Κριτήριο στις συμβουλές μας πρέπει να ειναι η προάσπιση της μακροπρόθεσμης ευημερίας ιδιωτών και επιχειρήσεων όπως αναφέρω και στην ιστοσελίδα μου www.mixalisbaglabas.gr .

Η διερεύνηση των αναγκών, ο σεβασμός απέναντι στον κάθε καταναλωτή και η συνεχής επαφή δημιουργούν μια σχέση ζωής. Τι καλύτερο από το να χτίζεις καθημερινά τέτοιες σχέσεις; Αυτό είναι το βασικό πλεονέκτημα του σωστού συμβούλου. Η καλή γνώση των αναγκών του καταναλωτή. Δεν είναι όλα τα προγράμματα κατάλληλα για όλους τους καταναλωτές …

Το σλόγκαν μου είναι: «Η γνώση είναι δύναμη»Ο σύμβουλος πρέπει να είναι καλά ενημερωμένος για τα ασφαλιστικά προϊόντα και τις εξελίξεις της αγοράς ώστε να μπορεί να κάτσει απέναντι από τον κάθε υποψήφιο πελάτη και να του προσφέρει την ιδανικότερη πρόταση για αυτόν και την οικογένειά του.

Τι προγράμματα προσελκύουν περισσότερους καταναλωτές και γιατί;

Τα πιο δημοφιλή προγράμματα είναι η Υγεία και η Αποταμίευση.

Στον κλάδο υγείας οι συνεχείς ελλείψεις στο κρατικό σύστημα υγείας και οι πολλές παθογένειες του παρελθόντος οδηγούν όλο και περισσότερους ανθρώπους στην σύναψη συμβολαίου ιδιωτικής ασφάλισης αφού μέσα από αυτό μπορούν να έχουν άμεση πρόσβαση στα μεγαλύτερα νοσοκομεία της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού και γνωρίζουν ότι δεν θα καταστραφούν οικονομικά στην περίπτωση μιας ενός σοβαρού περιστατικού κατά την διάρκεια της ζωής τους.

Η αποταμίευση τώρα που όλο και περισσότερος κόσμος αναζητεί στις δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν, είναι ένα «μαξιλαράκι» που μπορεί να εξελιχθεί σε Σύνταξη,Σπουδές παιδιών ή ακόμα και Δημιουργία κεφαλαίου.

Ραγδαία αύξηση θα έλεγα ότι υπάρχει στον τομέα αυτό και ειδικά στα προϊόντα τύπου Unit Linked αφού σε συνδυασμό με τα μηδενικά επιτόκια της αγοράς ενισχύουν την πώλησή τους.

Τέλος, η κλιματική αλλαγή, οι πυρκαγιές και τα ακραία καιρικά φαινόμενα έχουν αυξήσει την ζήτηση των ασφαλιστηρίων περιουσίας.

Ποιος είναι ο Μιχάλης Μπαγλαμπάς.

O Μιχάλης Μπαγλαμπάς είναι Σύμβουλος Ασφαλιστικών & Επενδυτικών επιλογών και προσφέρει υπηρεσίες με υψηλή προστιθέμενη αξία αφού οι συστάσεις και οι συνεργασίες που υπάρχουν στην γκάμα του χαρτοφυλακίου του τον ανακηρύσσουν σίγουρα στους Κορυφαίους Ασφαλιστικούς Συμβούλους της Ελλάδας.

Πλατινένιος Ασφαλιστικός Σύμβουλος Ζωής & Υγείας στην εταιρία ΑΧΑ Ασφαλιστική για το 2021

Χρυσός Ασφαλιστικός Σύμβουλος στην εταιρεία ΑΧΑ Ασφαλιστική για το 2020.

Βραβείο Συνολικής Ποιότητας στην Συνεταιριστική Ασφαλιστική για το 2020.

Γραφεία Πωλήσεων Ένωση Κιάτου Άγιος Ιωάννης θέση Σφαγεία Κιάτου και Κλεισθένους 4, Κιάτο 2742022234 & 6950431991 mixalisbaglabas@gmail.com www.mixalisbaglabas.gr

Leave a Reply