Τα Facts του Αλέξανδρου Νικλαν

0

Να σημειώσω κάτι που έχει νομίζω σημασία. Το οτι πλέον δείχνει να πηγαίνουν σε σταδιακή χαλάρωση μέτρων δεν σημαίνει οτι…

1) έφυγε ο ιός. Οχι.. είναι ακόμα εδώ προφανώς και σίγουρα δεν μπορεί να το αρνηθεί κάποιος εκτός και αν διαβάζει ακόμα Λιακόπουλο και περιμένει τους Ελ και τα Νεφελείμ να τον σώσουν.

2) Ο εμβολιασμός θα αλλάξει σίγουρα τα δεδομένα. Πάντα με κριτήριο τι βλέπουμε στο Ισραήλ και στο ΗΒ. Εκεί όμως που θα έχουμε δράματα είναι στο οτι θα τεθεί υποχρεωτικό το δίλημα του “εμβόλιο ή προσκομίστε καθημερινά ή κάθε δύο μέρες αρνητικό τέστ”. Να είναι έτοιμοι όλοι για αυτό. Είναι ένα δίλημμα που θα τεθεί και δεν θα παραβιάζει ούτε σύνταγμα ούτε νόμο. Διότι και των μεν δικαίωμα για προστασία υγείας αλλά και των δε για μη υποχρεωτικό εμβολιασμό θα τηρείται. Εκείνοι που δεν θα κάνουν τίποτα από τα δύο να είναι έτοιμοι για κοινωνική απομόνωση. Και να είναι σίγουροι πως δεν θα τύχουν υποστήριξης από πουθενά.

Φυσικά θα υπάρξουν διαφωνίες πώς αυτό και εκείνο και το άλλο.. όμως τα προσωπικά πιστεύω του καθενός δεν αποτελούν προφανώς επιχείρημα ούτε νομικό δεδικασμένο. Οπότε θα δούμε σκηνές απείρου κάλλους από Φθινόπωρο και ύστερα.

Τελευταίο και εξίσου σημαντικό.. .όλοι οι χώροι θα ανοίξουν όπως φαίνεται με τον ένα ή τον άλλον τρόπο. Με γυμναστήρια και αθλητικούς χώρους τι γίνεται; Μιλάμε για 240.000 οικογένειες που βιοπορίζονται από αυτόν τον χώρο και δίνουν μεγάλη έμφαση στο να αναπτύξει ο μέσος άνθρωπος την υγεία του και να παραμείνει και ψυχικά υγιής με εκτόνωση έντασης. Μήπως είναι ώρα να υπάρξει σκέψη επί αυτού;… το γράφω γνωρίζοντας πολύ καλά πώς το εδώ προφίλ διαβάζεται από ανθρώπους στην κυβέρνηση και σε καίριες θέσεις.

Από ποστ στο Fb

Leave a Reply