Τα «έσπασαν» Ζωή Κωνσταντοπούλου και Ραχήλ Μακρή

0

zoh

Η πρώτη ρήξη στο κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου «Πλεύση Ελευθερίας» είναι γεγονός. Και δεν είναι άλλη από αυτή στη σχέση των δύο «κολλητών» και πρώην βουλευτών που προέρχονται από δύο αντιμνημονιακά κόμματα.

Όπως γράφει ο «Βηματοδότης», δεν πρόλαβε καλά- καλά να συσταθεί το κόμμα και σημειώθηκε η πρώτη ρήξη. Η Ζωή Κωνσταντοπούλου , της «Πλεύσης Ελευθερίας» αρχίζει να απομακρύνεται από την πιο στενή έως τώρα συνεργάτιδά της, την Ραχήλ Μακρή. Τα «έσπασαν» είπαν μερικοί, «μπήκαν καινά δαιμόνια ανάμεσά τους», είπαν άλλοι.
Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η ίδια Ραχήλ δεν λέει ακόμα τίποτα αλλά αφήνει να διαρρεύσει ότι κάτι συνέβη και λέγεται ότι διαμαρτυρήθηκε στην κυρία Κωνσταντοπούλου πως είχε δεχθεί λεκτικές επιθέσεις στο διαδίκτυο από άλλες συνεργάτιδες της Ζωής (και ότι η Πρόεδρος δεν αντέδρασε) ότι δέχθηκε πιέσεις να την απομακρύνει από το κόμμα γιατί βλάπτει την εικόνα της «Πλεύσης Ελευθερίας».
Σημειώνεται δε, πως γεγονός είναι ότι στην τελευταία εκδήλωση του κόμματος η Ραχήλ δεν παρέστη (ούτε καν προσεκλήθη) και προτίμησε να μείνει στο σπίτι της.

Πηγή: newsbeast.gr

Leave a Reply