Τα 11 πιο περίεργα πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα

0
23132417_don-jon10
Σε αυτό τον κόσμο υπάρχουν μερικά απολύτως φυσιολογικά πράγματα που ερεθίζουν έναν άντρα όπως: η εικόνα μιας γυμνής γυναίκας, η εικόνα γυμνών ανθρώπων γενικότερα, το άγγιγμα από μια γυμνή γυναίκα- ενώ είναι γυμνός, τα gif με γυμνές γυναίκες ενώ είναι με γυμνούς άντρες κ.ο.κ. Ναι, αλήθεια υπάρχει μια τεράστια λίστα με κάθε πιθανό συνδυασμό γύμνιας η οποία καλύπτει κατά κάποιο τρόπο αυτά που ερεθίζουν έναν άντρα.

 

Ο αγαπημένος μας Frank Kobola από το www.cosmopolitan.com όμως ετοίμασε μια άλλη λίστα, πιο ενδιαφέρουσα καθώς έχει μαζεμένα όλα αυτά τα περίεργα πράγματα που μπορεί να ερεθίσουν έναν άντρα.

Διάβασε επίσης 7 σημάδια που δείχνουν ότι σκέφτεται συνέχεια το σεξ μαζί σου

 

Spoiler. Είναι όντως περίεργα.

1. Εκείνο το τραγούδι που έπαιζε την πρώτη φορά που είχε οργασμό.
Όλοι έχουν ένα τραγούδι που τους θυμίζει την πρώτη φορά που έκαναν σεξ ή που είχαν οργασμό. Είτε είναι ένα σέξι rythm ‘n blues κομμάτι είτε το hit των Metallica κάθε φορά που το ακούει του θυμίζει πόσο καλά είχε περάσει οπότε προφανώς και θα ερεθιστεί.

2. Το άρωμά σου. Η οσμή είναι από τις πιο δυνατές αισθήσεις και συνδέονται στενά με τις αναμνήσεις μας. Όταν ένας άντρας μυρίσει το άρωμα μιας γυναίκας που του αρέσει θα το συνδέσει στο μυαλό του με εκείνη και κάθε φορά που θα το μυρίζει θα ερεθίζεται. Τόσο απλό.


3. Η εικόνα του γυμνού του σώματος.
Μεταξύ μας τώρα, σε ποιον δεν αρέσει η αίσθηση του γυμνού του σώματος; Όσο και να μην θέλουμε να το παραδεχτούμε μας αρέσει να κοιτάμε το σώμα μας στον καθρέφτη, ειδικά αν εκείνη την μέρα αισθανόμαστε λιγο πιο σέξι.

 

4. Τροφές όπως φράουλες, μπανάνες, σοκολάτα κλπ. Υπάρχει μια μεγάλη λίστα με αφροδισιακά φαγητά, η οποία βέβαια μπορεί να διαφέρει για τον καθένα ωστόσο έχει πάνω κάτω τα ίδια αποτελέσματα στους περισσότερους από εμάς. Γιατί ναι, το να τρως φράουλες με σοκολάτα στο μυαλό μας μεταφράζεται ως σεξ.

5. Όταν εμφανίζεσαι με κόκκινο φόρεμα. Όσο κλισέ και να σου ακούγεται το κόκκινο χρώμα, σύμφωνα με έρευνες, ερεθίζει φοβερά έναν άντρα.

Διάβασε επίσης 13 πράγματα που δεν θα πίστευες ποτέ ότι οι άντρες βρίσκουν σέξι

6. Το γαργαλητό. Η μάχη που κάνετε την Κυριακή το πρωί στο κρεβάτι τον ερεθίζει πολύ (ω, ναι). Είναι γνωστό μάλιστα και ως κνησμολαγνεία και είναι φετίχ πολλών ανθρώπων.

7. Το ξύσιμο στην πλάτη ή αλλιώς η λεγόμενη acarophilia. Στο είπα ότι είναι όλα περίεργα.

8. Τα καθαρά σεντόνια. Έρευνες που έγιναν έδειξαν ότι η αίσθηση των καθαρών σεντονιών είναι ιδιαίτερα ερεθιστική τόσο για τους άντρες όσο και για τις γυναίκες. Κάπως έτσι εξηγείται γιατί βρίσκουμε πολύ hot το σεξ στο ξενοχοδείο.

9. Ο φόβος. Ναι, ο φόβος προκαλεί μερικές από τις πιο άβολες στύσεις. Αυτό που νιώθει ένας άντρας όταν ερεθίζεται σεξουαλικά είναι περίπου τα ίδια με όταν τρομάζει μας λέει η επιστήμη, και ποιοι είμαστε εμείς για να μην την πιστέψουμε.

Διάβασε επίσης 10 πράγματα που τον ερεθίζουν φοβερά

10. Όταν φοράς το πουκάμισο/ μπλουζάκι του το πρωί. Υπάρχει κάτι πραγματικά πολύ σέξι στην εικόνα μιας γυναίκας που φοράει κάποιο ρούχο μας. Δεν ξέρουμε τι είναι αυτό, ωστόσο υπάρχει.

11. Το χιούμορ. Μια γυναίκα που έχει πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ είναι σέξι. Τέλος. ΘΑ έλεγα ότι το γέλιο είναι και το καλύτερο προκαταρκτικό, αλλά αυτό θα ήταν μεγάλο ψέμα. ΟΛΟΙ ξέρουμε ποιο είναι το καλύτερο προκαταρκτικό.

Πηγή: www.cosmopolitan.com

Leave a Reply