ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΙΑΝΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ | Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΧΡΩΜΑΤΩΝ | ICF GREECE | ΣΙΣΣΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΟΥ

0

Την Τετάρτη 11 Μαΐου στις 18:30 η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS και o ICF Greece Charter Chapter, παράρτημα της Διεθνούς Συνομοσπονδίας Coaching (ICF) διοργανώνουν συζήτηση με θέμα «Η Ψυχολογία των Χρωμάτων» με ομιλήτρια την εξειδικευμένη σύμβουλο χρωμάτων και στυλ του “House of Colour” στην Ελλάδα, Σίσσυ Σακελλαρίδου.

 

Θα παρουσιάσει πώς τα χρώματα και οι συνδυασμοί τους μπορούν να επηρεάζουν την ψυχολογία του ατόμου, την παρουσία του καθώς και τις συνεργασίες του.

 

Η Πρόεδρος του συλλόγου ICF Greece, Ίριδα Μπαλόγλου, Executive Coach, Mentor, Supervisor θα προλογίσει την εκδήλωση, αναφερόμενη:

  • πώς τα χρώματα συνδέονται με το coaching 
  • πώς δημιουργούμε ένα ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον επικοινωνίας και συνεργασίας 
  • πώς η τέχνη των χρωμάτων γίνεται πηγή έμπνευσης για την απόκτηση της αυτοεπίγνωσης και αμοιβαίας μάθησης

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στον ΙΑΝΟ της Αθήνας, Σταδίου 24 και θα προβάλλεται ζωντανά στο κανάλι Youtube και στη σελίδα Facebook του ΙΑΝΟΥ. 

Link εκδήλωσης: https://bit.ly/3826yLM

 

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Ο ICF Greece διοργανώνει αυτή την εκδήλωση στα πλαίσια της δράσης  Co-Art Coaching, η οποία αποτελεί μέρος του Στρατηγικού Σχεδιασμού για το 2022.  Θα ακολουθήσουν και άλλες εκδηλώσεις Τέχνης και Coaching κατά την διάρκεια του χρόνου. Στην εκδήλωση τα μέλη και οι φίλοι του ICF Greece θα έχουν την ευκαιρία να συναντηθούν από κοντά και να μοιρασθούν γνώσεις και εμπειρίες τους.

Leave a Reply