Συνεχίζεται το μυστήριο στα Γιάννενα: Κανένα ίχνος του 20χρονου Βαγγέλη

0

Συνεχίζεται το μυστήριο στα Γιάννενα: Κανένα ίχνος του 20χρονου Βαγγέλη

«Χτενίζουν» τα Γιάννενα οι αρχές και πολίτες που έχουν ευαισθητοποιηθεί από την υπόθεση – Εκκληση για όσους πιθανώς γνωρίζουν κάτι να μιλήσουν, κάνει η οικογένεια

«Χτενίζουν» την πόλη των Ιωαννίνων και τα περίχωρα, αλλά και γύρω από την Γαλακτοκομική Σχολή οι αρχές και πολίτες που αναζητούν το παραμικρό ίχνος του 20χρονου Βαγγέλη Γιακουμάκη, που αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.

«Κάθε πληροφορία που συγκεντρώνουμε ερευνάται διεξοδικά» λέει ο ιδιώτης ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που έχει αναλάβει την υπόθεση από την οικογένεια, ενώ τονίζει πως οι αρχές με ιδιαίτερο ζήλο προσπαθούν να βρουν την άκρη του νήματος του μυστηρίου που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη.

Όπως είπε ο κύριος Τσούκαλης, πληροφορίες που ανέφεραν ότι μπορεί ο Βαγγέλης να εμφανίστηκε σε σταθμούς μετρό στην Αθήνα, δεν απέδωσαν καρπούς και πλέον το ενδιαφέρον εστιάζεται στην ΕΔΕ που θα διεξαχθεί από αύριο Τρίτη στην Γαλακτοκομική Σχολή. Την διοικητική εξέταση θα αναλάβει ο εποπτεύων οργανισμός της σχολής, ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ και εκφράζονται ελπίδες ότι μπορεί να προκύψει κάτι που θα φωτίσει πτυχές της ιστορίας για να αρθεί το αδιέξοδο.

Η πληροφορία τέλος που δόθηκε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη το βράδυ της Παρασκευής, ότι γυναίκα δήλωσε πως την ημέρα της εξαφάνισης ένας άγνωστος της χτύπησε την πόρτα ζητώντας βοήθεια, δεν οδήγησε πουθενά.

Ο κύριος Τσούκαλης πάντως επαναλαμβάνει την έκκλησή του, που όπως λέει εκφράζει και την οικογένεια, να «ανοίξουν τα στόματα», καθώς όπως τονίζει «δεν μπορεί κανείς να μην είδε ή άκουσε κάτι».

Η υπόθεση εξαφάνισης του Βαγγέλη Γιακουμάκη έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης, καθώς ο 20χρονος φοιτητής αγνοείται εδώ και 17 μέρες, χωρίς κανένα στοιχείο να υποδεικνύει τι μπορεί να έχει συμβεί. Στο φως ήρθαν λεπτομέρειες από την ζωή του στη Σχολή, όπου όπως φαίνεται δεχόταν συνεχώς bullying από ομάδα συμμαθητών του, με τις διηγήσεις να κάνουν λόγο για ακραία περιστατικά.

Μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη την Παρασκευή, συμμαθητές του 20χρονου υποστήριξαν πως έκαναν μεταξύ τους πλάκες, αλλά αρνήθηκαν κάθε βίαιη αναφορά.

Leave a Reply