➧ Φίλες & φίλοι του MAKE UP GEORGARIS BEAUTY BARS, 

με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την νέα μεγάλη συνεργασία με τη ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε. στον χώρο των καλλυντικών και ειδών κομμωτηρίου.

Το πιο δυνατό deal της χρονιάς στο χώρο της ομορφιάς, για την πόλη της Κορίνθου είναι πλέον γεγονός.

Η εταιρία που έχει χαρακτηριστεί το σπίτι του κομμωτή, θα αντιπροσωπεύεται επίσημα πλέον στην Κόρινθο από το κατάστημα GEORGARIS σε ένα υπερσύγχρονο χώρο όπου φιλοξενούνται όλες οι εταιρίες καλυντικών και περιποίησης. 

Τώρα με νέες καλύτερες τιμές χονδρικής, και παροχές για τους επαγγελματίες, καθώς και άμεση εξυπηρέτηση για όλο τον νομό Κορινθίας.

Από σήμερα θα μπορείτε να προμηθεύεστε και να απολαμβάνετε τα επαγγελματικά προϊόντα Κομμωτηρίου και ομορφιάς της  ΔΑΦΝΗΣ Α.Ε που από το 1957 έχει πλέον το σπίτι του επαγγελματία αλλά και του καθημερινού καταναλωτή.

Το κατάστημα GEORGARIS εδώ και 22 χρόνια συνεχούς παρουσίας, έχει πάντα σε προτεραιότητα την δική σας εξυπηρέτηση με τα καλύτερα προιόντα με διασφάλιση ποιότητας και τιμής.

Μπορείτε να κάνετε την επίσκεψη σας στον ολοκαίνουργιο χώρο μας πού είναι πλέον το hot spot ομορφιάς για κάθε γυναίκα, αλλά και άνδρα, που περιποιούνται την εξωτερική τους εμφάνιση.

Σε εμάς θα βρείτε αποκλειστικά προιόντα μακιγιάζ, αρώματα, body lotions, και φυσικά τα καλύτερα προιόντα για την περιποίηση των μαλλιών και του προσώπου.

Μη διστάσετε να ζητήσετε και την συμβουλή των ειδικών μας σχετικά με το μακιγιάζ, το manicure, το χτένισμα και ότι έχει σχέση με την εμφάνιση και την ομορφιά. 

Μην χάνετε λοιπόν χρόνο, ελάτε να γνωριστούμε και να δείτε από κοντά την μεγάλη ποικιλία προιόντων που μπορούμε να σας προσφέρουμε, σε ότι έχει να κάνει με την ομορφιά σας,  αλλά και να σας εξυπηρετήσουμε με την καλύτερη διάθεση και το πιο γλυκό χαμόγελο.
MAKE UP GEORGARIS BEAUTY BARS

Κατάστημα: Ερμού 3, Κόρινθος 20100

Τηλέφωνο για επικοινωνία, 2741 023000