Συνελήφθη ο αρχηγός της συμμορίας του μακελάρη Μπάκο

0

Συνελήφθη ο αρχηγός της συμμορίας του μακελάρη Μπάκο

Ο εκτελεστής συνελήφθη στα Σεπόλια μετά από στοιχεία και πληροφορίες που τους έδωσε ο 31χρονος πιστολέρο του Μικρολίμανου, Αρμπέρ Μπάκο

Στα χέρια της Αστυνομίας έπεσε πριν από λίγη ώρα ένας διαβόητος Αλβανός κακοποιός που σύμφωνα με πληροφορίες εκτελούσε συμβόλαια θανάτου και ήταν για χρόνια στην “κόκκινη λίστα” της Ασφάλειας. Ο εκτελεστής συνελήφθη στα Σεπόλια μετά από κινηματογραφική επιχείρηση της Ασφάλειας μετά από στοιχεία και πληροφορίες που τους έδωσε ο 31χρονος πιστολέρο του Μικρολίμανου.

Ο διαβόητος κακοποιός ήταν αρχηγός της συμμορίας που συμμετείχε και ο Μπάκο και σύμφωνα με την Αστυνομία αποτελούνταν από 7 μέλη. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί ο αρχηγός και ο 31χρονος μακελάρης ενώ αναζητείται ένας Πολωνός και ένας Αλβανός ως βασικά μέλη της συμμορίας και τρεις ακόμη που όμως φέρεται να έχουν περιφερειακό ρόλο.

Ο αρχηγός συνελήφθη μαζί με έναν ακόμα Αλβανό, όμως σε κανένα μέχρι στιγμής διαμέρισμα δεν έχουν βρεθεί όπλα. Μάλιστα ερευνάται το ενδεχόμενο η συγκεκριμένη συμμορία να είχε αναλάβει να εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ πριν μερικά χρόνια.

Σύμφωνα με πληροφορίες εκτός από τον 23χρονο, στο σπίτι του οποίου συνελήφθη ο Αρμπέρ Μπάκο, κατηγορείται και η φίλη του για υπόθαλψη εγκληματία, καθώς και ένα οδηγός ταξί.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι αστυνομικοί μιλούν για μια πολύ σκληρή συμμορία, στην οποία είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ο Μπάκο, τον οποίο η ΕΛΑΣ χαρακτηρίζει ως ψυχωτικό άτομο.

Άλλωστε όσα είπε ο ίδιος ο Αλβανός πιστολέρο, ότι ήταν μεθυσμένος στο Μικρoλίμανο δεν ισχύουν, ενώ στην επίθεση σε μπαρ της Μιχαλακοπούλου στις 18 Οκτωβρίου πυροβόλησε στον αέρα γιατί ο σερβιτόρος άργησε να του πάει το ποτό. Στη συμμορία επισήμως «χρεώνουν» εκτός από το σκηνικό του Μικρολίμανου, τις επίθεσεις στο μπαρ της Μιχαλακοπούλου, στο Μεταξουργείο, στην οδό Αριστοτέλους και μια ληστεία στη Western Union.

Leave a Reply