Συνέλαβαν στην Ανάβυσσο τον Χριστόδουλο Ξηρό

0

Συνέλαβαν στην Ανάβυσσο τον Χριστόδουλο Ξηρό

Η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε σπίτι-κρησφύγετο τις τελευταίες ημέρες και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα – Σύμφωνα με πληροφορίες δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς

Συνελήφθη το μεσημέρι του Σαββάτου στην Ανάβυσσο o καταζητούμενος τρομοκράτης Χριστόδουλος Ξηρός, ένα χρόνο από την ημέρα που απέδρασε από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αντιτρομοκρατική παρακολουθούσε εδώ και ημέρες σπίτι-κρησφύγετο όπου είχε βρει καταφύγιο ο «Μανώλης» της 17 Νοέμβρη και τον συνέλαβε την ώρα που έμπαινε μέσα.

Πληροφορίες αναφέρουν, επίσης, ότι ο τρομοκράτης δεν προέβαλλε καμία αντίσταση στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν και αμέσως οδηγήθηκε στον δωδέκατο όροφο της ΓΑΔΑ.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να συγκεντρώσουν στοιχεία για το ποιοι έκρυβαν τον τρομοκράτη έναν ολόκληρο χρόνο, για το αν ετοίμαζε κάποιο χτύπημα και φυσικά να συγκεντρώσουν πληροφορίες προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη και των υπολοίπων της ομάδας.

Ο Χριστόδουλος Ξηρός θεωρείται δραπέτης από τις 6 Ιανουαρίου του 2014, όταν και έπρεπε να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού, μετά από άδεια που είχε πάρει για να πάει στη Θεσσαλονίκη να δει τους γονείς του.
Στις 21 Ιανουαρίου 2014 είχε εμφανιστεί σε βίντεο που ανακοίνωνε την επιστροφή του και δήλωνε «ελεύθερο μέλος της 17 Νοέμβρη».

Leave a Reply