«ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ Επιμορφωτική Ημερίδα Αρχαία Ελληνικά: Η ώρα των Πανελληνίων

0

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ:
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ M.Ed., ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ

ΣΤΗΡΙΞΗ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ Ν. ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΟ Homo Educandus-Αγωγή

ΣΑΒΒΑΤΟ 5 ΜΑΪΟΥ 2021, ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 11 π.μ., πλατφόρμα zoom

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ-ΣΤΟΧΟΙ:

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κορινθίας με τη στήριξη της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Κορινθίας και του Εκπαιδευτηρίου Homo Educandus Αγωγή διοργανώνει Επιμορφωτική Ημερίδα εν όψει των Πανελλαδικών Εξετάσεων για τα Αρχαία Ελληνικά με Εισηγητή τον συνάδελφο κ. Μιχάλη Μπικάκη Μ.Εd., Φιλόλογο, διακεκριμένο συγγραφέα εκπαιδευτικών βιβλίων και δημιουργό του δημοφιλέστερου στην Ελλάδα εκπαιδευτικού ιστότοπου filologika.gr.

Στόχος μας η επιμόρφωσή μας στα σημεία, λίγο πριν την τελική ευθεία με απώτερο σκοπό την επιτυχία των μαθητών μας στις Πανελλαδικές Εξετάσεις .

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί μέσω zoom και απαιτείται εγγραφή από μέρους σας. Αφού συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής, θα λάβετε στη διεύθυνση e-mail σας τον σύνδεσμο (link) για να συμμετάσχετε στην Ημερίδα.

Φόρμα Εγγραφής-Για να γραφτείτε πατήστε εδώ: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScKddndSc0r4KvpS96FH1QnAj7I95tOFLinHBsLNkM473EyTQ/viewform?usp=sf_link

Η ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΑΣ ΔΩΡΕΑΝ.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ

Ο κ. Μπικάκης Μιχάλης δραστηριοποιείται στο χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης τα τελευταία 15 χρόνια ασχολούμενος με την προετοιμασία υποψηφίων για τις πανελλαδικές εξετάσεις και την παραγωγή του αντίστοιχου εκπαιδευτικού υλικού.
Είναι απόφοιτος των τμημάτων Φιλολογίας και Φιλοσοφίας Παιδαγωγικών Ψυχολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών στις κατευθύνσεις Κλασσικής Φιλολογίας και Παιδαγωγικής αντίστοιχα. Επιπρόσθετα, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στις Νέες Τεχνολογίες στην Εκπαίδευση από το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.
Έχει ασχοληθεί με τη συγγραφή εκπαιδευτικών βιβλίων για τα Αρχαία Ελληνικά και τα Λατινικά σε Γυμνάσιο και Λύκειο, ενώ συγγράμματά του έχουν περιληφθεί και στον Εύδοξο. Έχει συνεργαστεί με τις Εκδόσεις Λιβάνη και Πατάκη και Ζήτη.
Αρθρογραφεί σε εκπαιδευτικούς ιστότοπους ενώ έχει διατελέσει κριτής σε επιστημονικά συνέδρια για την Εκπαίδευση.
Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων από ελληνικά και ξένα Πανεπιστήμια σχετικά με την διδασκαλία, τις Νέες Τεχνολογίες και την Εκπαίδευση Ενηλίκων. Ειδικεύεται στην εξ αποστάσεως εκπαίδευση με αντίστοιχη πιστοποίηση από το UCI (University of California Irvine).
Τα τελευταία χρόνια δημιούργησε και είναι υπεύθυνος για τη λειτουργία του εκπαιδευτικού ιστότοπου filologika.gr

Βεβαιώσεις Παρακολούθησης:

Εάν παρακολουθήσετε την ημερίδα, θα λάβετε Βεβαίωση Παρακολούθησης στη διεύθυνση e-mail που δηλώσατε κατά την εγγραφή σας. Για τον λόγο αυτόν, είναι σημαντικό να δηλώσετε το ονοματεπώνυμό σας σωστά, διότι δεν δίνεται η δυνατότητα επεξεργασίας του στη συνέχεια.

Είμαστε βέβαιοι πως θα δώσετε το «παρών» σε μια ακόμη πολύ σημαντική επιμορφωτική δράση του Συνδέσμου Φιλολόγων Κορινθίας.

Για το Δ.Σ.

Η Πρόεδρος Η Γεν. Γραμματέας

Αντιγόνη Βογιατζή Ζακούρα Παναγιώτα Μητρογιάννη

Ta link μας πάντα και καθημερινά ενημερωμένα για όλες μας τις δράσεις:

Πατήστε εδώ:

Facebook: https://www.facebook.com/Filologoikorinthias/

Twitter: @sfkorinthias

Instagram:@filologoikorinthias

Ιστοσελίδα: www.filolologoikorinthias.blogspot.com

Απάντηση