Συναυλία Νατάσσα Μποφίλιου [Video]

0

Στιγμιότυπο-2015-07-26-10.00.14-μ.μ.

 

Μια μαγική βραδιά γεμάτη συναισθήματα και εικόνες που πλάθονται από όμορφους στίχους που πάντα έχουν να πουν κάτι ουσιαστικό, μια βραδιά που τη χρωστάμε στη Νατάσσα Μποφίλιου που γοήτευσε με τη φωνή της, μια βραδιά που τη χρωστάμε στη μουσική και ερμηνεία του Θέμη Καραμουρατίδη  και στους στίχους του Γεράσιμου Ευαγγελάτου που τους οφείλουμε ευγνωμοσύνη για τις όμορφες δημιουργίες τους.
Πριν όμως, τη συναυλία άνοιξε ο ταλαντούχος συντοπίτης μας Χρήστος Νινιός, εξάλλου πλέον δεν νοούνται πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Λουτράκι χωρίς τη συμμετοχή του.

Αυτή η συναυλία τα είχε όλα! Ένταση, νοσταλγία, ρυθμό και προβληματισμό. Δυσκολευτήκαμε να επιλέξουμε στο μοντάζ ποια αποσπάσματα να κρατήσουμε, τελικά έμειναν τα πιο αντιπροσωπευτικά της βραδιάς – αυτά όπου η Νατάσσα Μποφίλιου επικοινωνεί με το κοινό και το βάζει να τραγουδάει, “τσιγκλάει” τους ακροατές, “παίζει” μαζί τους και αποθεώνεται! Επιλέξαμε το σημείο όπου η Νατάσσα Μποφίλιου ερμηνεύει το τραγούδι από τον νέο της δίσκο ( Πρώτες Λέξεις), που κανονικά το λέει ο Σωκράτης Μάλαμας, η ίδια παραδέχεται ότι συνήθως δεν μπορεί να το πει σωστά και χαίρεται που υπάρχει το video που κατέγραψε την ερμηνεία της αυτή τη φορά που τα κατάφερε να το πει.
Ανάμεσα σε αυτά που μοιράζεται με τον κόσμο είναι ότι παραθέριζε στο Ξυλόκαστρο οπότε της είναι οικεία τα μέρη μας. Πάρτε μια μικρή γεύση από τη χθεσινή βραδιά που κόσμησε το Φεστιβάλ Λουτρακίου, χαρίζοντας ανεξίτηλες αναμνήσεις στους θεατές που γέμισαν το Γυμνάσιο του Λουτρακίου, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία.
Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ Λουτρακίου συνεχίζεται χωρίς διαφοροποιήσεις στις πολυαναμενόμενες εκδηλώσεις.

tvtv.gr

Απάντηση