Συνάντηση της ΕΠΣ Κορινθίας με τον Αντιπεριφερειάρχη Αναστάσιο Γκιολή

0

Ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Μιχάλης Τσιχριτζής, ο Γεν. Γραμματέας κ. Παναγιώτης Βράκας και ο Πρόεδρος της Επιτροπής των Μικτών Ομάδων της Ε.Π.Σ. Κορινθίας κ. Σταύρου Παναγιώτης είχαν συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Αναστάσιο Γκιολή στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας με θέματα που απασχολούν το κορινθιακό ποδόσφαιρο.

Υπήρξε συνεργασία για την δημιουργία ενός Ενωσιακού Γηπέδου στην Κορινθία μας, το οποίο βλέπει θετικά ο αντιπεριφερειάρχης ο οποίος θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια της Ε.Π.Σ. Κορινθίας.

Κατόπιν συζητήθηκε εάν υπάρχει η δυνατότητα από την περιφέρεια να δοθεί μια οικονομική ενίσχυση στα σωματεία μας λόγω της πανδημίας που επικρατεί και εάν μπορεί να καλυφθεί από την πλευρά της περιφέρειας ένα μέρος των τεστ σε περίπτωση επανεκκίνησης των πρωταθλημάτων.

Ο κύριος αντιπεριφερειάρχης μας υποσχέθηκε ότι θα δει όλα τα θέματα που συζητήθηκαν και ότι θα σταθεί δίπλα στον υγιή αθλητισμό και ειδικότερα στο ποδόσφαιρο, δίνοντας ευκαιρίες στα παιδιά του νομού μας.

Leave a Reply