Συνάντηση εργασίας στην Π.Ε Κορινθίας

0

Ευρεία συνάντηση Προγραμματισμού και Ενημέρωσης πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18.02.2022 με τον Περιφερειάρχη Π. Νίκα ,τους Αντιπεριφερειάρχες, τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, τους Πρόεδρους Άσσου & Λεχαίου, καθώς και στελέχη της Π.Ε. Κορινθίας.

Αναπτύχθηκαν θέματα που σχετίζονται με τα έργα και τους διαγωνισμούς σε εξέλιξη, το πρόβλημα της διάβρωσης στο χώρο του Πευκιά στο Ξυλόκαστρο καθώς και η διαχείριση των αγωγών άρδευσης του ΑΟΣΑΚ που αφορά τις Κοινότητες Άσσου και Λεχαίου .

Προσεχώς , σε συνεννόηση με τον Περιφερειάρχη κ. Νίκα, θα συζητηθούν εκ νέου τα θέματα της διαχείρισης των Αγωγών Άρδευσης του ΑΟΣΑΚ που φέρνει στην πεδινή Κορινθία το νερό της Στυμφαλίας. Στην συνάντηση αυτή, θα συμμετέχουν οι Δήμαρχοι Κορινθίων, Συκιωνίων, Βέλου Βόχας, ο Πρόεδρος κ. Ηλία Ανδρικόπουλο και το ΔΣ του ΑΟΣΑΚ καθώς φορείς κα υπηρεσιακοί παράγοντες.

Την ίδια ημέρα η Αντιπεριφερειάρχης κα Αθηνά Κόρκα δέχθηκε εθιμοτυπική επίσκεψη από εκπροσώπους των Κοινωνικών Φροντιστηρίων, τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων κ. Σάκη Παπαθανασίου με τον Αρχιμουσικό της Φιλαρμονικής Ορχήστρας Λουτρακίου κ. Πελοπίδα Μαυρόπουλο καθώς επίσης και του Πρόεδρου του Σχίνου κ. Δημήτρη Λαμπρόπουλο με τον εκπρόσωπο από τις Βαμβακίες κ. Ζήδρο. Η συζήτηση αφορούσε θέματα των περιοχών σε επίπεδο τεχνικό κοινωνικό και πολιτιστικό.

Leave a Reply