Η συνάντηση Άρη Σκούρτη με το Γ. Στουρναρα έβγαλε είδηση: Δε θα δεχόμουν να γίνω πρωθυπουργος

0

skourt stourn

Στην από καιρό προγραμματισμένη συνάντηση του με το Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας Γ. Στουρναρα βρέθηκε ο πολιτευτής του ΠΑΣΟΚ Άρης Σκούρτης.

Ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας δέχθηκε τον κ. Άρη Σκούρτη στο Μέγαρο της Τράπεζας, στον 2ο όροφο και συζήτησαν θέματα της επικαιρότητας, ξεκινώντας από την σημερινή σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, αλλά και το σημαντικότατο Eurogroup της Δευτέρας, καθώς και την επικείμενη αξιολόγηση, με την επιστροφή στη χώρα της Τρόικας.

Ο κ. Στουρνάρας, δήλωσε την ανησυχία του για την έκταση που έχει προσλάβει το Προσφυγικό και το Μεταναστευτικό, με τη χώρα να έχει καταστεί ένα απέραντο hot-spot, στην Ελλάδα των φτωχών, των ανέργων και των συνταξιούχων.

Παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αναλλάβει πρωθυπουργός σε ενδεχόμενη οικουμενική κυβέρνηση.

Ο κ. Σκούρτης, ενημερώνοντας τον Διοικητή, του έθεσε τις προτάσεις του και τους προβληματισμούς του για τα προβλήματα του Νομού μας, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ανάπτυξη και τη νεολαία μας.

Μερίκα από τα θέματα που ανέφερε ήταν:

Η αλλαγή του εθνικού χωροταξικού σχεδιασμού για την ανάδειξη της Κορινθίας μας σε πόλο ανάπτυξης.

Η ολοκλήρωση και η αξιοποίηση του φράγματος του ποταμού Ασωπού, για την επίλυση του μέγιστου προβλήματος άρδευσης και ύδρευσης.

Την αξιοποίηση του Ισθμού της Κορίνθου ως πολο έλξης τουρισμού..

Την ανάδειξη της λίμνης Στυμφαλίας σε πόλο οικολογικής ανάπτυξης.

Την ανάδειξη της ευρύτερης περιοχής της Νεμέας σε αγροτουριστικό και πολιτιστικό πόλο και τη δημιουργία ΤΕΙ για το Κρασί.

Ενημέρωση για το θέμα των σκουπιδιών στην Πελοπόννησο.

 

Απάντηση