Τετάρτη, 1 Δεκεμβρίου, 2021
spot_img
Αρχική Επικαιρότητα Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για το “χτύπημα” στη γαλλική πρεσβεία

Συναγερμός στην Αντιτρομοκρατική για το “χτύπημα” στη γαλλική πρεσβεία

0
Έντονες ανησυχίες, καθώς σε λίγες μέρες καταφτάνει στην Αθήνα ο Μπαράκ Ομπάμα. Στο 401 νοσοκομείο ο αστυνόμος, με τραύματα στο πόδι. Ύποπτη κλεμμένη μοτοσικλέτα βρέθηκε στα Εξάρχεια. Στο “μικροσκόπιο” των Αρχών οι έρευνες για το αν ανήκει στους δράστες της επίθεσης.
gallia

Συναγερμός έχει σημάνει στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία από το τρομοκρατικό χτύπημα στη γαλλική πρεσβεία στην Αθήνα τα ξημερώματα της Πέμπτης, λίγες μέρες πριν την άφιξη του Μπαράκ Ομπάμα στις 14 Νοεμβρίου.

Ειδικότερα, δύο άτομα, που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα, πέταξαν χειροβομβίδα στον αστυνομικό-σκοπό της γαλλικής πρεσβείας στην Αθήνα.

Η χειροβομβίδα εξερράγη σε απόσταση λίγων μέτρων από τη σκοπιά. Ο αστυνόμος τραυματίστηκε ελαφρά στο πόδι και διακομίστηκε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Το περιστατικό συνέβη στις 4:45 τα ξημερώματα της Πέμπτης.

Στο σημείο, επί της βασιλίσσης Σοφίας έσπευσαν πυροτεχνουργοί και στελέχη της Αντιτρομοκρατικής, ενώ πραγματοποιούνται έρευνες για τους δράστες στην ευρύτερη περιοχή.

Κλειστή η βασ.Σοφίας και στα δύο ρεύματα, από την Σέκερη μέχρι τη λεωφ. Αμαλίας, και η Ακαδημίας από την Κανάρη μέχρι την βασ. Σοφίας.

Αργότερα, βρέθηκε στα Εξάρχεια μια κλεμμένη μοτοσικλέτα, η οποία εξετάζεται για να διαπιστωθεί, αν ήταν αυτή στην οποία επέβαιναν οι δράστες.

Περισσότερα…

Απάντηση