Συμβουλές για επιλογή εσωρούχων

0

Τα γυναίκεια εσώρουχα είναι ένα βασικό κομμάτι της καθημερινότητας των γυναικών. Για κάθε ανάγκη ή δραστηριότητα υπάρχουν διαφορετικά είδη, ούτως ώστε να εξυπηρετούν και να παρέχουν άνεση στον μέγιστο βαθμό. Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε μερικές χρήσιμες συμβουλές για να επιλέξετε τα σωστά εσώρουχα.

Ποια εσώρουχα να επιλέξετε για να είστε άνετη στο σπίτι;

Τα άνετα εσώρουχα είναι ο καλύτερος σύμμαχος για τις μέρες στο σπίτι. Δεν υπάρχει πιο ιδανικός χώρος από το σπίτι για να φοράμε άνετα ρούχα, γιατί να στερείστε αυτή την άνεση με άβολα εσώρουχα;

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο από το να φοράτε όμορφα και πρακτικά εσώρουχα που θα σας προσφέρουν άψογη άνεση. Στον κόσμο των εσωρούχων, δεν αποκλείεται να βρείτε πολλά κομμάτια τόσο άνετα και ευχάριστα που δεν θα θέλετε πλέον να τα αποχωριστείτε. Τα must have εσώρουχα για το σπίτι δεν είναι άλλα από τα βαμβακερά, με κανονικό κόψιμο στο κάτω μέρος, για μέγιστη άνεση. Όσον αφορά το σουτιέν, επιλέξτε ένα μπουστάκι χωρίς μπανέλες και στην περίπτωση που έχετε πιο πλούσιο στήθος και το μπουστάκι δεν θα καλύπτει, υπάρχουν ειδικά σχεδιασμένα σουτιέν για μεγαλύτερα, μεγέθη με εξαιρετική στήριξη ακόμα και χωρίς μπανέλες.

Πως να επιλέξετε το σωστό μέγεθος στο σουτιέν σας.

Μια λάθος επιλογή στο νούμερο του σουτιέν μπορεί να αποβεί αρκετά δυσάρεστη εμπειρία. Ένα σουτιέν, το οποίο δεν είναι το νούμερο σας, δεν θα σας προσφέρει την υποστήριξη που χρειάζεστε, ειδικά αν έχετε πλούσιο στήθος ή με ένα λανθασμένο νούμερο σουτιέν μπορεί να υποφέρετε από πόνους στους ώμους και την πλάτη αλλά και ελλιπή υποστήριξη κάνοντας την καθημερινότητα σας δύσκολη.

Είναι απαραίτητο να επιλέξετε το σωστό σουτιέν, το σωστό μέγεθος και το σωστό σχήμα φυσικά, αλλά και να φροντίσετε να το φοράτε καλά. Πρώτα απ ‘όλα, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε το μέγεθος του σουτιέν σας! Πάνω από το 80% των γυναικών επιλέγουν λάθος νούμερο σουτιέν. Εφοδιαστείτε με μια μεζούρα για να μετρήσετε την περιφέρεια της πλάτης σας και την περιφέρεια του στήθους σας, με αυτό τον τρόπο διαβάζοντας τον οδηγό μεγεθών θα βρείτε το νούμερο σας.

Φροντίστε να ρυθμίσετε τις τιράντες του σουτιέν σας έτσι ώστε να σας προσφέρουν σωστή υποστήριξη. Προσοχή, είναι σημαντικό οι τιράντες να μην είναι ούτε πολύ σφιχτές ούτε και πολύ χαλαρές. Επίσης δεδομένου ότι τα στήθη πολλές φορές δεν έχουν ακριβώς το ίδιο μέγεθος μην σας κάνει εντύπωση αν μια από τις δυο τιράντες χρειάζεται περισσότερο ή λιγότερο σφίξιμο.

Leave a Reply