Συμμαχία Πολιτων: Δύο αιώνες πίσω ο Δήμος Κορινθίων

0

image

Στην εποχή του ρεβανσισμού και των διώξεων των πολιτικών αντιπάλων οδηγεί ο κ Πνευματικός και η παράταξη της πλειοψηφίας το Δήμο Κορινθίων.

Με μια απίστευτη απόφαση και αρνητική γνωμοδότηση περιβαλλοντικής μελέτης της επιχείρησης “Ιχθυοτροφεία Σοφικού” του εκλεγμένου υποψήφιου της μειοψηφίας στο Σοφικό, προσπαθεί να κλείσει την επιχείρηση που λειτουργεί νόμιμα για 21 χρόνια και ζήτησε ανανέωση της αδείας της και επέκταση 20% όπως προβλέπει η νομοθεσία.

Για ακριβώς όμοια περίπτωση της επιχείρησης “Ιχθυοτροφεία Αυλάκι ΕΠΕ” η ίδια παράταξη του κου Πνευματικού πέρυσι ψήφισε θετικά και σωστά έκανε τότε.

Δυο μέτρα και δυο σταθμά χρησιμοποιεί η δημοτική αρχή του Δήμου Κορινθίων – είσαι ψηφοφόρος και πολιτικός φίλος έχεις τη στήριξη, είσαι πολιτικά αντίπαλος θα διωχθείς.

Αν αυτό δεν είναι εκδικητική μανία, διχασμός, μίσος και εμπάθεια τότε τι είναι ;

Σε ό,τι μας άφορα δεν θα αφήσουμε να περάσουν οι αδικίες, θα κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να μην αδικούνται από κατάχρηση εξουσίας συμπολίτες μας. Ευτυχώς για μας και δυστυχώς για άλλους η πατρίδα μας κυβερνάται από νόμους που κρατούν την κοινωνία ενωμένη αρμονικά. Δεν θα παρασυρθούμε όμως στην τακτική “οφθαλμόν αντί οφθαλμού” γιατί δεν είμαστε ίδιοι με εκείνους που κατηγορούμε. Θα επαναφέρουμε το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο και τους συμβούλους προ των ευθυνών τους .

Leave a Reply