Συμβασιούχοι: Ο δήμος Κορίνθου χρησιμοποιεί παράνομα 8μηνα του ΟΑΕΔ στα απορριμματοφόρα

0

Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημαρχείο Κορίνθου έτσι ώστε να παρθεί απόφαση για την παράταση των συμβάσεων τους πραγματοποίησαν την Κυριακή 5 Μαρτίου οι απολυμένοι συμβασιούχοι του δήμου, οι οποίοι καταγγέλλουν ότι η Δημοτική Αρχή αντί να παρατείνει τις συμβάσεις τους «χρησιμοποιεί παράνομα προσωπικό από τα 8μηνα του ΟΑΕΔ στα απορριμματοφόρα».

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωσή τους, παρότι «η Δημοτική Αρχή, στο προηγούμενο Δημοτικό Συμβούλιο, είχε δεσμευτεί ότι αμέσως μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου που θα έλυνε κάθε οικονομικό κώλυμα θα έπαιρνε εκ νέου απόφαση για τις παρατάσεις, αντιμετωπίσαμε για άλλη μία φορά την άρνηση και την απαξίωση. Μάλιστα, μας απαγόρευσαν να παρευρεθούμε στο Δημοτικό Συμβούλιο με πρόφαση τις εκλογές για νέο πρόεδρο και νέους αντιδημάρχους», προσθέτουν.

Και καταλήγουν: «Και όλα αυτά όταν οι ανάγκες του Δήμου σε προσωπικό καθαριότητας τρέχουν και αντί η Δημοτική Αρχή να παρατείνει τις συμβάσεις μας χρησιμοποιεί παράνομα προσωπικό από τα 8μηνα του ΟΑΕΔ στα απορριμματοφόρα, πράγμα το οποίο ρητά απαγορεύεται. Όσες μανούβρες κι αν κάνει η Δημοτική Αρχή πρέπει να καταλάβει ότι δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα μας μέχρι να δικαιωθούμε».

πηγη

Απάντηση