Συλλογικότητες κατά ηλεκτρονικών πλειστηριασμών

0

Έξω από το υπουργείο Δικαιοσύνης βρέθηκαν σήμερα (Πέμπτης) το μεσημέρι συλλογικότητες του κινήματος ενάντια στους πλειστηριασμούς από όλη την Ελλάδα για να διαμαρτυρηθούν για την επερχόμενη διεξαγωγή ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Αντιπροσωπεία τους είχε συνάντηση με τον Γ.Γ. του Υπουργείου, καθώς ο Σταύρος Κοντονής απουσίαζε, στον οποίο μετέφερε τα αιτήματα για τη μη πραγματοποίηση ηλεκτρονικών πλειστηριασμών και για την παύση των διώξεων στα μέλη του κινήματος. Την κινητοποίηση στήριζαν η ΑΔΕΔΥ και κόμματα της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

«Απαιτούμε την κατάργηση του νόμου για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, να απαιτήσουμε την εφαρμογή νομοθετικού πλαισίου για την πραγματική προστασία της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Είμαστε εδώ συντονισμοί από όλες τις περιοχές της Ελλάδας. Είμαστε ενάντιοι στην πολιτική κυβέρνησης – Ε.Ε. – κεφαλαίου που μέρα με τη μέρα θέλουν να μας στερήσουν όλο και περισσότερα δικαιώματα.  Το κίνημα ενάντια στους πλειστηριασμούς τους στέλνει ηχηρό μήνυμα. Είναι γελασμένοι αν νομίζουν ότι μπορούν να μας σταματήσουν. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα μείνουν στα χαρτιά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Ηλίας Μηλιός εκ μέρους του συντονισμού ενάντια στους πλειστηριασμούς Θεσσαλονίκης

http://www.efsyn.gr/arthro/syllogikotites-kata-ilektronikon-pleistiriasmon

Leave a Reply