Συλλαλητήριο την Παρασκευή 7 Απριλίου στα Περιβολακια

0


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ
ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ

Κάλεσμα μαζικής συμμετοχής απευθύνει το <ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΤΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ MICROFILL Κ ΖΑΦΡΑΝΑΣ ΑΕ> στο Εργατικό Κέντρο κορίνθου, σωματεία, και Συνδικάτα, του νομού επισημαίνοντας την ανάγκη οργάνωσης και ταξικού αγώνα ενάντια στα μέτρα και στο σύνολο της αντιλαϊκής πολιτικής.
Σημειώνουμε ότι κανένας εργαζόμενος δεν πρέπει να ξεγελαστεί από τη νέα εξαπάτηση με «τα μέτρα και αντίμετρα» και τονίζουμε ότι οι εργαζόμενοι έχουν τη δύναμη να τους αντιμετωπίσουν με τη δύναμη της οργάνωσης, της ενότητας, με σχέδιο για την ανατροπή της αντιλαϊκής πολιτικής και εκμετάλλευσης.

Όλοι και Όλες στο συλλαλητήριο την παρασκευή 7 απριλίου στα περιβολάκια 7 μμ.

Παλεύουμε ώστε να διαμορφωθεί μια ισχυρή ταξική δύναμη στο εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα. Προϋπόθεση για την άνοδο των ταξικών αγώνων είναι να μπουν νέες δυνάμεις στη μάχη, να δυναμώσουν τα συνδικάτα, και σωματεία να γίνουν οι κλάδοι και οι χώροι δουλειάς επίκεντρο της οργάνωσης και του αγώνα. Απαιτείται κίνημα με σχέδιο και προετοιμασία, με γενικές συνελεύσεις και μαζικές διαδικασίες που θα συμβάλουν στην οργάνωση και στη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων του νομού στη δράση.

Leave a Reply