
Και πρόσθεσε σε εξίσου υψηλούς τόνους: «Μας παίρνουν υπαλλήλους, θέλουν να μας πάρουν τα έργα, να μας πάρουν και τα… μούσμουλα. Έλεος!», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Πατούλης.
Παράλληλα κατήγγειλε ότι «αν και έχουμε καλέσει την ΕΝΠΕ κατ’ επανάληψη σε κοινή συνεδρίαση να καθαρίσουμε την μπουγάδα και να ξέρουμε τι πρέπει να κάνει ο καθένας», η συνεδρίαση αυτή δεν έχει γίνει με ευθύνη της Ένωσης Περιφερειών. Ζήτησε, δε, από το γενικό διευθυντή της ΚΕΔΕ να στείλουν σήμερα εκ νέου επίσημο αίτημα στην ΕΝΠΕ και στον, επίσης, «γαλάζιο» πρόεδρο της Ένωσης Περιφερειών Κώστα Αγοραστό για νέα συνεδρίαση.
Με τον πρόεδρο της ΚΕΔΕ συμφώνησε και ο δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο οποίος πρότεινε να στραφούν οι δήμαρχοι νομικά κατά των περιφερειών για αμφισβητούμενα θέματα
πηγη