Συγκλόνισε η περιγραφή του 62χρονου για το πώς η ρουκέτα έφερε το θάνατο του Κώστα Θεοδωρακακη

0

Συγκλόνισε η περιγραφή του 62χρονου από τον οποίο έφυγε η ρουκέτα που έφερε το τέλος του Κώστα Θεοδωρακακη.

Είμαι 62 χρονών και επί πενήντα χρόνια παίρνω μέρος στον σαϊτοπόλεμο χωρίς ποτέ να γίνει κάποιο ατύχημα, από εμένα. Δυστυχώς κάποια στιγμή, όπως κρατούσα στο χέρι μου αναμμένη μία σαίτα, πήρε φωτιά μία άλλη σαίτα που ήταν μέσα στο ταγάρι μου και το τρύπησε. Η σαίτα αυτή έφυγε από την κάτω πλευρά του ταγαριού και οι υπόλοιπες σαίτες πήραν και αυτές φωτιά. Τότε, έβγαλα το ταγάρι και το άφησα στο έδαφος και αμέσως το πάτησα, για να μην φύγουν οι υπόλοιπες σαίτες και πάνε προς τον κόσμο…Δεν μπορώ να πιστέψω ότι από τη δική μου σαίτα σκοτώθηκε άνθρωπος». Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι στην υπόθεση, μέλη των μπουλουκιών που συμμετείχαν στον σαϊτοπόλεμο, δεν μπορούν να πιστέψουν το κακό που συνέβη.

Τραγική ειρωνεία είναι το γεγονός ότι λίγες ημέρες πριν από το τραγικό συμβάν, ο 62χρονος μιλούσε σε τοπικό κανάλι για τις προετοιμασίες του σαϊτοπόλεμου και ευχόταν να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα την ημέρα του εθίμου.

Όλοι μιλούν για την κακια στιγμή εκτός από αυτούς που θέλουν να βλάψουν την υποψηφιότητα Νίκα.

Πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ που έβγαλε ανακοίνωση και ζητούσε το κεφάλι του Νίκα.

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι σάιτ φίλα προσκείμενα στο χώρο της ΝΔ δεν προσπάθησαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα αλλά αντιθέτως κλιμακωσαν την κρίση.

Δείτε π.χ το Νεοδημοκρατη.

Αλήθεια η ΝΔ θα μείνει στις δηλώσεις του Άδωνι;

Όπως και κανένας από τους δημάρχους που έχουν συνεργαστεί με τον υποψηφιο Περιφερειάρχη δεν πήρε θέση υπέρ του.

Ακόμα και ο ΣΚΑΙ που σήμερα συνεχίζει να αποδίδει ευθύνες στη δημοτική αρχή.

Όλοι τους άδειασαν τον Παναγιώτη Νίκα.

Προς τιμήν τους οι θεσμικοί και αυτοδιοικητικοί δεν πήραν μέρος στην ανθρωποφαγία αφού ούτε η παράταξη Δέδε ούτε αυτή του Τατούλη δε συμμετείχαν σε μια διαδικασία που θα άφηνε βαθιές πληγές στο επόμενο Περιφερειακό.

Η απολογία είναι από το site Europost

Απάντηση