Home Επικαιρότητα Συγκέντρωση στο Σύνταγμα των υποστηρικτών του «ναι»

Συγκέντρωση στο Σύνταγμα των υποστηρικτών του «ναι»

0

AFCCD13DD58EF0384B141ED2C30222FA

Πολίτες προσέρχονται σταδιακά στην πλατεία Συντάγματος, ανταποκρινόμενοι στην πρωτοβουλία «Μένουμε Ευρώπη» που καλεί σε συγκέντρωση στις 19:30, τελευταία μέρα του προγράμματος στήριξης της ελληνικής οικονομίας. Η κυκλοφορία στο Σύνταγμα έχει διακοπεί.

Στα Προπύλαια πραγματοποιείται αντισυγκέντρωση. Για το λόγο αυτό η αστυνομία έχει κλείσει την Πανεπιστημίου και την Ομήρου με κλούβες για να εμποδιστεί η πορόβαση στο Σύνταγμα.

Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο για μικρό αριθμό προσαγωγών.

«Ο αγώνας για το αν θα κρατηθεί η Ελλάδα στο σκληρό πυρήνα των ανεπτυγμένων χωρών της Ευρώπης, ή θα ταυτιστεί με τις περιθωριακές χώρες της Ανατολικής Ευρώπης, της Λατινικής Αμερικής και της Αφρικής, πέφτει στις δικές μας πλάτες» αναφέρουν οι διοργανωτές στο Facebook.

Υπενθυμίζεται πως το απόγευμα της Δευτέρας συγκεντρώθηκαν στο Σύνταγμα, σε ήρεμο κλίμα και με διακριτική την παρουσία της αστυνομίας, περίπου 25.000 πολίτες ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της πρωτοβουλίας υπέρ του «όχι» στο επικείμενο δημοψήφισμα.

NO COMMENTS

Leave a ReplyCancel reply

Discover more from eKorinthos

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading

Exit mobile version