Συγκέντρωση στην Κόρινθο για τις γυναίκες ο Παναγιώτης Νικας

0

Στην Κόρινθο ήταν το χθεσινό ραντεβού του Παναγιώτη Νίκα με τις γυναίκες όπου αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του για τις ειδικές ομάδες.

«Προτεραιότητα μας ειναι τα θέματα υγείας κ πρόνοιας» τόνισε, παρουσιάζοντας το προγράμματα του για τα κοινωνικά θέματα.
Παρόντες ήταν και η ευρωβουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία Αφροδίτη Μπλετα, Δικηγόρος και και πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης γυναικών, και ο ευρωβουλευτής με το Ποτάμι Γεράσιμος Παπαδοπουλος, σεισμολόγος.

Μεταξύ άλλων το λόγο πήραν οι γυναίκες του συνδυασμού ο οποίες τόνισαν τους πολλαπλούς ρόλους μιας γυναίκας σε μια κοινωνία και τον ενεργό τους ρόλο.

Ο Παναγιωτης Νικας αναφέρθηκε σε θέματα που «αγγίζουν» τον άνθρωπο.
Τα άτομα με αναπηρία, η ενίσχυση του εξοπλισμού των νοσοκομείων και των κέντρων υγείας, η υποστήριξη της τρίτης ηλικίας, το εθνικό πρόβλημα της υπογεννητικότητας, οι δυσιατες αρρώστιες, η κακοποίηση των γυναικών ήταν μόνο λίγα από τα θέματα που αναφέρθηκε.

Κυρίως όμως παρουσίασε την εκμετάλλευση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων γι αυτές τις κοινωνικές ομάδες αλλα και τη θέση της Περιφέρειας με στόχο την «ευτυχία του κόσμου» όπως ο ίδιος είπε.

Απάντηση