Στυτική δυσλειτουργία: Μερικά λόγια για τη θεραπεία με κρουστικά κύματα

0

Πολλοί άνδρες αντιμετωπίζουν περιστασιακά προβλήματα με τη στύση τους και αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό. Ωστόσο, για μερικούς η στυτική δυσλειτουργία είναι πιο συχνό φαινόμενο, κάτι που επηρεάζει αρνητικά τη σεξουαλική τους ζωή και, κατ’ επέκταση, τη συνολική ποιότητα της ζωής τους. Σίγουρα είναι κάτι που επηρεάζει τη σχέση τους με τη σύντροφό τους. Η συνεχής στυτική δυσλειτουργία είναι κάτι που πρέπει να αντιμετωπίζεται με τη συμβολή ενός ειδικού.

Αν αντιμετωπίζετε τέτοια προβλήματα, μάλλον γνωρίζετε ήδη πως υπάρχουν διάφορες θεραπείες που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ωστόσο, οι περισσότερες από αυτές (όπως τα χάπια, για παράδειγμα) αντιμετωπίζουν τα συμπτώματα εκείνη τη στιγμή. Το ζητούμενο είναι να βρείτε μια θεραπεία που θα σας προσφέρει μακροχρόνια αποτελέσματα. Γι’ αυτό και η θεραπεία με κρουστικά κύματα https://www.krokkas.gr/%CE%B9%CE%B1%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%B8%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82/%CE%BA%CF%81%CE%BF%CF%85%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B1-%CE%BA%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1/ είναι μια επιλογή που αξίζει να σκεφτείτε.

Εδώ θα δείτε μερικά από όσα θα ήταν καλό να γνωρίζετε σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

Τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη θεραπεία

Είναι πολύ πιθανό να μην έχετε ακούσει στο παρελθόν σχετικά με τα κρουστικά κύματα ως μέθοδο βελτίωσης της ανδρικής στύσης. Άλλωστε, η συγκεκριμένη μέθοδος άρχισε να χρησιμοποιείται σχετικά πρόσφατα για την αντιμετώπιση τέτοιων προβλημάτων (χρησιμοποιείται και για την ίαση σπασμένων οστών και τραυματισμένων τενόντων, για παράδειγμα). Επομένως, είναι λογικό να θέλετε να μάθετε τι ακριβώς είναι η συγκεκριμένη θεραπεία.

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ο γιατρός χρησιμοποιεί ένα ειδικό μηχάνημα μέσω του οποίου διοχετεύει κρουστικούς παλμούς στο πέος του ασθενή. Στόχος της θεραπείας είναι να ενδυναμώσει τα αιμοφόρα αγγεία του πέους, ώστε να υπάρχει καλύτερη στύση και άρα καλύτερες σεξουαλικές επιδόσεις. Μέσω αυτής της θεραπείας δημιουργούνται καινούργια αγγεία στο όργανο και βελτιώνεται η ροή του αίματος σε αυτό.

Η θεραπεία είναι μη επεμβατική, καθώς διενεργείται εξωτερικά, κάθε συνεδρία διαρκεί περίπου 20 λεπτά, ένας κύκλος θεραπείας διαρκεί για περίπου 9 εβδομάδες και τα αποτελέσματα αξιολογούνται ένα μήνα αφού ολοκληρωθεί. Γίνεται ανώδυνα (ο ασθενής νιώθει μόνο μερικές δονήσεις στο πέος του), ενώ εφαρμόζεται σε ασθενείς με στυτική δυσλειτουργία που πηγάζει από κάποιο αγγειακό αίτιο.

Όντως λειτουργεί;

Το επόμενο λογικό ερώτημα είναι το αν αυτή η διαδικασία όντως λειτουργεί. Οι μελέτες που έχουν γίνει οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η συγκεκριμένη μέθοδος είναι πολλά υποσχόμενη και φαίνεται να λειτουργεί.

Εκτός του ότι είναι πολύ θετικό το γεγονός ότι αποτελεί μια ανώδυνη μέθοδο θεραπείας, χωρίς παρενέργειες, τα θετικά αποτελέσματά της είναι, επί της ουσίας, μακροχρόνια. Και αυτό επειδή αντιμετωπίζει την πηγή του προβλήματος και όχι μόνο τα άμεσα συμπτώματα που ταλαιπωρούν τους άνδρες. Συνεπώς, φαίνεται πως μπορεί να βοηθήσει στο να έχουν πιο σκληρή στύση η οποία θα διαρκεί και περισσότερο.

Τα στοιχεία για τη συγκεκριμένη μέθοδο είναι ενθαρρυντικά. Ωστόσο, πριν κάνετε οποιαδήποτε θεραπεία είναι απαραίτητο να συμβουλεύεστε τον γιατρό σας.

Απάντηση