Στους U2 το άλμπουμ της χρονιάς σύμφωνα με το Rolling Stone

0

Στους U2 το άλμπουμ της χρονιάς σύμφωνα με το Rolling Stone

Το Rolling Stone αποκαλύπτει το top 10 από τη «50 Best Albums of 2014″ λίστα.

Μπορεί η Taylor Swift να πούλησε καλύτερα από όλους για το 2014 με το 1989 ,αλλά στο top 10 του Rolling Stone «50 Best Albums of 2014» μπήκε οριακά.

Η ετήσια κατάταξη πυροδοτεί πάντα συζητήσεις μεταξύ των φίλων της μουσικής, έτσι και φέτος, με το δωρεάν άλμπουμ έκπληξη των U2, «Songs of Innocence«, να βρίσκεται στη πρώτη θέση.

«Δεν υπήρχε μεγαλύτερο άλμπουμ του 2014 – από την άποψη της έκπληξη, γενναιοδωρίας και αντιπαράθεσης», έγραψε το Rolling Stone. «Το Songs of Innocence είναι επίσης η αναγέννηση του έτους.Ο Bono, ο Edge, ο Adam Clayton και ο Larry Mullen Jr. Βάζουν τη ζωή τους στη γραμμή: δίνοντας 11 τραγούδια κιθάρας έκστασης και ειλικρινής, συναισθηματικές ιστορίες για το πώς έγινε μια μπάντα από τους ακατέργαστους δρόμους και πνευματικές ζυμώσεις του Δουβλίνου του εβδομήντα. Αυτή είναι η προσωπική ιστορία με λεπτομέρειες. »

Οι U2 ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του άλμπουμ «Songs Of Innocence», αλλά και την άμεση διαθεσιμότητα του δωρεάν στο iTunes κατά την διάρκεια της παρουσίαση των νέων iPhone (iPhone 6 και iPhone 6 Plus) αλλά και του Apple Watch! Το «Songs Of Innocence» είναι το δέκατο τρίτο στούντιο άλμπουμ από το Ιρλανδικό συγκρότημα και το λανσάρισμά του είναι ίσως το πιο εντυπωσιακό λανσάρισμα που έγινε ποτέ. Το άλμπουμ είναι διαθέσιμο σε 500 εκατομμύρια χρήστες σε 119 χώρες σε όλο τον κόσμο, όπως ο ίδιος εξήγησε ο Tim Cook, και μάλιστα δωρεάν.

Δείτε αναλυτικά τα top 10 άλμπουμ του 2014 από το Rolling Stone.

  1. Taylor Swift — 1989

  2. Mac DeMarco — Salad Days

  3. Run the Jewels — Run the Jewels 2

  4. Lana Del Rey — Ultraviolence

  5. Charli XCX — Sucker

  6. Miranda Lambert — Platinum

  7. St. Vincent — St. Vincent

  8. The Black Keys — Turn Blue

  9. Bruce Springsteen — High Hopes

  10. U2 — Songs of Innocence

Leave a Reply