Στον «αέρα» την Πέμπτη η ΕΡΤ με νέο πρόγραμμα και πρόσωπα

0

ImageHandler (83)

Ο Πάνος Χαρίτος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων

Στον «αέρα» θα είναι από την ερχόμενη Πέμπτη η ΕΡΤ η οποία επανέρχεται στις τηλεοπτικές οθόνες με τα σήματα ΕΡΤ1-ΕΡΤ2-ΕΡΤ3.

Ο Πάνος Χαρίτος θα παρουσιάζει το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων στις 9 το βράδυ, ενώ ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά θα ανοίγουν το πρωί το πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Πιο αναλυτικά, η «Πρωινή ενημέρωση» της ΕΡΤ ξεκινά από τις 06.00. Ο Νίκος Αγγελίδης και η Βασιλική Χαϊνά ανοίγουν από τις 06.00 μέχρι και τις 08.00 το πρώτο παράθυρο στην ενημέρωση. Τη σκυτάλη παίρνουν αμέσως μετά και μέχρι τις 10.00 η Μαριλένα Κατσίμη και ο Γιάννης Δάρρας και στη συνέχεια, μέχρι τις 12.00, ο Φάνης Παπαθανασίου και η Μάριον Μιχελιδάκη.

Ακολουθεί στις 16.00 η εκπομπή «Οn ΕRΤ» με την Ελένη Χρονά και τον Ανδρέα Ροδίτη.

Τα δελτία ειδήσεων ξεκινούν από τις 06.30 το πρωί και ακολουθούν μικρά δελτία στις 08.00, στις 09.00 και στις 10.00. Το πρώτο μεγάλο δελτίο ειδήσεων είναι στις 12.00. Ακολουθεί το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 15.00 και το απογευματινό στις 18.00. Όλη η επικαιρότητα παρουσιάζεται στο κεντρικό δελτίο στις 21.00 και η ανασκόπηση της ημέρας που φεύγει στο νυχτερινό δελτίο, τα μεσάνυχτα.

Την Πέμπτη 11 Ιουνίου στις 22.00, η ΕΡΤ θα προβάλει το ντοκιμαντέρ του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της δημοκρατίας», ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει συζήτηση στο στούντιο με τον δημιουργό.

Τέλος, ο Πάνος Χαρίτος, «ο δημοσιογράφος που έχει ταυτισθεί επί είκοσι και πλέον χρόνια με τις αποστολές σε εμπόλεμες περιοχές για την ΕΡΤ», θα παρουσιάζει από την Πέμπτη το κεντρικό δελτίο Ειδήσεων, που θα μεταδίδεται ξανά στις 21.00.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται πως «η ΕΡΤ επιστρέφει με αξιόπιστη και πλουραλιστική ενημέρωση, με δελτία ειδήσεων που εστιάζουν στην αντικειμενική παρουσίαση της επικαιρότητας, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς ακρότητες και υπερβολές, αλλά με τρόπο που τιμά και υπολογίζει τον πολίτη»

Leave a Reply