Στοχευμένες δράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Ξυλοκαστρου

0

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ξυλοκάστρου, σε αγαστή συνεργασία με τους ξενοδόχους και επιχειρηματίες εστίασης της πόλης, δημιούργησαν το πρώτο βήμα από προγραμματιζόμενες δράσεις για την στοχευμένη και διαρκή προβολή του τόπου μας.

Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Γιορτή των Φαναριών, με τίτλο “Στείλτε μία Προσευχή”.

Εκατοντάδες φανάρια απογειώθηκαν από κατοίκους και επισκέπτες και έλαμψαν στον ουρανό μετά την περιφορά του Επιταφίου του Αγίου Βλασίου, στην παραλία του Ξυλοκάστρου.

Ήταν μία μοναδική εντυπωσιακή και ταυτόχρονα κατανυκτική εικόνα που θα καθιερωθεί ως έθιμο μετά την ένθερμη υποδοχή των κατοίκων και επισκεπτών της πόλης μας.

Επίσης, με χαρούμενη μουσική από DJ’s, χορευτικά δρώμενα και με υπαίθρια παιγνίδια για τους μικρούς μας φίλους γιορτάσαμε την παραμονή της Πρωτομαγιάς, με δράσεις που οργάνωσε και στήριξε οικονομικά ο Εμπορικός μας Σύλλογος από το υστέρημα των μελών του.

Οι τοπικοί έμποροι, ξενοδόχοι και επιχειρηματίες εστίασης, είναι εδώ, όρθιοι, παρά τις μεγάλες δυσκολίες και με την θέληση να ξανακάνουν το Ξυλόκαστρο το διαμάντι του Κορινθιακού !!!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη !!!

Το Δ.Σ. του Εμπορικού μας Συλλόγου

Απάντηση