Στο στοχαστρο των ISIS το Μουντιαλ 2018 και ο Μεσσι

0

Ο ISIS θέλει να σπείρει τον τρομό και τον πανικό και στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μπορεί το Μουντιάλ της Ρωσίας να αργεί ακόμα (σ.σ. θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του 2018), ωστόσο οι τζιχαντιστές φροντίζουν από νωρίς να δημιουργούν κλίμα φόβου ενόψει του κορυφαίου ραντεβού του ποδοσφαίρου, στο οποίο δεν αποκλείεται να δώσει το «παρών» και η Ελλάδα, η οποία θα παλέψει με την Κροατία για ένα εισιτήριο στα γήπεδα της Ρωσίας.

Ο ISIS διέρρευσε στον Τύπο φωτογραφίες που αφορούν το Μουντιάλ, με αποκλειστικό στόχο να τρομακρατήσει τον κόσμο. Μία εκ των φωτογραφίων αφορά τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι, τον οποίο δείχνει να βγάζει δάκρυα από αίμα. «Πολεμάτε ένα κράτος το οποίο δεν έχει την αποτυχία στο λεξικό του«, είναι το μήνυμα που συνοδεύει τη φωτογραφία. Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα θα αγωνιστεί στα γήπεδα της Ρωσίας, μιας κι η Αργεντινή εξασφάλισε πριν από λίγες μέρες την παρουσία της στο Μουντιάλ.

Δείτε τη φωτογραφία του Μέσι

Η άλλη φωτογραφία δείχνει τους τζιχαντιστές με όπλα στα χέρια να βρίσκονται μπροστά από τα γήπεδα της Ρωσίας, όπου θα διεξαχθούν οι αγώνες για το Μουντιάλ 2018. «Εχθροί του Αλάχ στη Ρωσία σας ορκίζομαι ότι η φωτιά των Μουτζαχεντίν θα σας κάψει. Απλά περιμένετε», είναι το μήνυμα του ISIS που είναι γραμμένο στη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Η φωτογραφία των τζιχαντιστών μπροστά από γήπεδο της Ρωσίας

Οι τζιχαντιστές φρόντισαν, λίγους μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ 2018, να σκορπίσουν τον τρόμο στον κόσμο. Ο ISIS επιθυμεί από νωρίς να δημιουργήσει ένα κλίμα τρομοκρατίας  ενόψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Το σίγουρο είναι ότι τα μέτρα ασφαλείας θα είναι δρακόντεια στη Ρωσία, κατά τη διάρκεια του κορυφαίου ραντεβού στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ποιος, όμως, μπορεί να εγγυηθεί ότι ο ISIS δεν θα καταφέρει να σκορπίσει τον θάνατο;

Leave a Reply